• 1
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 1144
Нека намерим най-тънките цени.
dpp - специалист
Valkooooo написа:
Днес отнесох от Асеновградският Лидл бургиите по 60 см, изглеждат добре, но докато не се пробват нищо не може да се каже :) .
Кво им е добрето на бургиите. 2мм дебела пластина на 25мм -вата + това стърчи 2мм настрани от основата...Удариш ли арматура и е заминала пластината . Отказах се аз от тях. Дано не съм сгрешил ама.. :?
stan73 - майстор
Принципно колегите казаха, че били производство на Абрахам Дитрихц, би трябвало да са качествени.
griffin - майстор
Т.к доста хора се заинтересуваха си поиграх с циркулярчето на парксайд, съжалявам за късното включване но просто промоцията беше с друга дата :-D.

Ще опитам да опиша накратко и да дам снимки и ще сложа линк към по подробното описание.
Циркуляра няма сплитер или разделител или както там се води металното парче зад диска което го пази от заклинване. Притискателната шайба която е от външната страна е от пресована ламарина а не изработена на струг, но за сметка на това вътрешната шайба която притиска диска е стругована. Машинката няма вибрации, няма удар поради плавния старт при тръгване. Предполагам има константна електроника както е указано на опаковката т.к при натоварване не губи обороти или поне на слух не се забелязва :-D.
Машинката е направена ергономично всички контроли са доста удобни и няма поне според мен луфтове които биха причинили неприятност. Трябва да призная че остта която държи циркуляра при потъване има лек луфт който е поправим ако мислите че има проблем т.к е разглобяемо съединение. Захватите при наклон умат пласмасови шайби за обиране на луфта и там е доста стегнато. Скалите за дълбочина, за наклон и на паралелния водач са относително точни, но лазера е според мен за боклука както на всички машини от тоя клас предполагам :).
Тегло без кабела 4,026 с кабела около 4,200, за сравнение ще дам стария ми циркуляр който е 1100W и диск 165 който с кабела тежи 4,600

http://woodbg.blogspot.fr/2014/08/parks ... 50-a1.html

Прикачен файл

cirk10.JPG

Прикачен файл

cirk5.JPG

Прикачен файл

cirk2.JPG

Прикачен файл

cirk1.JPG
razli4en73 - специалист
Здравейте.Аз също се обзаведох с циркуляра и според мен си заслужава чакането да го пуснат.Разбира се има и недостатъци,но мисля,че качествата са повече.Определено не ми хареса мястото на изхода за стърготини,ако не ползваш прахосмокачка ,всичко бие в теб.По нататък ще пусна снимки как го модефицирах. Лазерът е абсолютна безмислица и непотребност за такава машина.Паралелният водач,също.На бързо му направих от подръчни материали линеен водач с който рязането в права линия стана песен.Плавен старт(голяма екстра),мощност при ниски обороти(също),ергономика,добра изработка.
zaza14 - специалист
Здравейте група! :drinkers: Лазерния нивелир от новата брoшура заслужава ли си? :?

http://broshura.lidl.bg/ae93cbc6-4655-4 ... 467e5/#/10

На 15стр. има "бял фугопълнител" Може ли да се използва за фугите на снадките на гипсокартона, вместо да се слага хартиена лента, защото ми се струва, че хартията ще надига малко, щото мисля само снадките да шпакловам и после боядисвам с бял латекс. Как мислите? :rolleyes:
nikolson - майстор
zaza14 написа:
Здравейте група! :drinkers: Лазерния нивелир от новата брoшура заслужава ли си? :?

Как мислите? :rolleyes:
Добра точност, но работи само на два метра. Да знаеш, стативчето е ниско, сигурно 30-40см.
griffin - майстор
Нивелирчето е хитро замислено но триножника е много нисък и нестабилен, трудно се закрепват да не се разклечват, обхвата на лазера не е голям също, ако имах възможност да го видя на място нямаше да го зема.
zaza14 - специалист
Ами аз го взех, защото ми предстои ремонт с гипскартон. Пък и нямам нищо под ръка. Мислех за воден нивел, но там мери само хоризонтала. Иначе на живо с това 15 см нивелче, е като бъдещ фаблет на самсунг - от към дължина и шарении. :lol: Стойката е като антена на веф- вдига се с 2,3 елемента. :) :drinkers:
dpp - специалист
Смилиха се над нас - вярно идва 15 септември ..ама... :-D
Скоро нищо не са пускали..
nikolson - майстор
Евтини неръждаеми винтове! http://broshura.lidl.bg/5cc494f5-f1f9-4 ... 1b7482/#/6
  • 1
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 1144

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: