Здравейте.От както стана студено имам проблем и незнам как да го реша.Живея в нова кооперация на една година.Сградата има сертификат за топло,шумо и незнам-какво си изолиране.Но аз имам проблем с мухъл на една от външните стени.Конденза от бита сме го решили като купихме влагоуловител и смея да твърдя,че определено има ефект.Нямам конденз по прозорците.Обърнах се за помощ към техническия ръководител на сградата/до нас точно същата фирма строй друга сграда/.Господина дойде в къщи ,погледна и ми каза:А ми да госпожо-това е така ,защото имате много добра външна изолация и влагата от стените няма къде да излезе
Та се питам,аз ли нещо съвсем не разбирам
Мухъла който ми избива на външната стена има подозиращо оцветяване на цвета на фасадата.Мухъл имам само на една от всичките ми стени/никъде другаде/Към кого да се обърна за помощ .ако проблема не е във мен.Сградата има 10 год гаранция,но на какво
Ако е в мен проблема как трябва да го отстраня,защото ми е адски неприятно,точно в детската е?Апартамента е застрахован,мога ли чрез застрахователите да накарам фирмата изпълнител да си поправи проблема,ако разбира се проблема е в тях?И последно говорила съм с комшиите над нас и под нас,те нямат проблем.

Прикачен файл
111.JPG (12.23 KиБ) Видяна 5985 пъти
Прикачен файл
112.JPG (13.05 KиБ) Видяна 5985 пъти
Прикачен файл
113.JPG (8.07 KиБ) Видяна 5985 пъти
Прикачен файл
114.JPG (12.43 KиБ) Видяна 5985 пъти