пет ное 08, 2019 8:30 pmшоп написа: ...............Шопе газифициран съм от преди 10 години но поради разни други мераци карах де само на дръвца де комбинирано дърва газ климатик и т.н. Миналата зима така се наложи че от началото на сезона до края бях само на газ. Отделно на няколко пъти ми докарваха внука на гости та се налагаше да вдигам температурите. Термостата ми е на автоматичен режим 18 нощна и 21 градуса дневна. Обичам да ми е топличко даже понякога като се прибера измръзнал минавам и на 23 докато ударя нещо вътрешно да се сгрея.
На мен като евентуален абонат на синьото гориво това ме интересува силно.
Поздрави!

Та понеже дълги години съм карал и само на дърва и си знам разхода като ударих калема за целия отоплителен сезон мога смело да ти кажа, че дърва на метровки пред вратата на повече от 65лв. кубика вече си само на загуба от тях.Остави хамалогията по рязането цепенето носенето и чистенето.
Дърварника ми е пълен от две години но ще стои само за резерва и тая година. Освен ако не ме прихване носталгията да си гледам пламъчето в камината.

Апропо топля апартамент от 156 квадрата на 2.75м височина. Малко над средната по стандарта но с наистина добра изолация. Като и не пропускам да се проветрявам в разумни граници. Изводите си ги прави сам.