Най - вълнуващия въпрос зимно време.
syller - специалист
А идея за разхода как да го намаля
вт дек 03, 2019 8:14 pmjiwano написа:
... и сигурно скоро ще пиша в друга тема щот имам много въпроси :wink:
Поздрави!
И с тази щяха да се получат нещата, но........няма да сбъркаш.
MVenzy - помощник
Колеги, с 13kw съм. Fumis. Задавам на програматора да се запали в 04:00 и да се угаси в 10:00. Обаче и в другите програми има зададени някакви часове. Как да избера за един ден да се включат две или повече програми и обратното? Как да оставя само програмата от 4 до 10 да работи, без другите програми да влияят на работата на камината. Ето сега в 21:00 се угаси, тъй като програматора е включен, а програмата, която зададох сутринта бе от 4 до 10 сутринта.
syller - специалист
Запалих я и в Момента на 1степен tf ми е 100. А лампичката която мига след часа и преди минутите на контролера за какво е?!?

Изображение
syller - специалист
И още един въпрос - как мога да я направя така, че като достигне зададените градуси да се изгаси, и като паднат под тая темп да се запали отново.

П. П. Сутринта около 08:30 е зАпалих и я оставих На А, сега ставам от сън, контейнера празен почти, стъклото Стабилно замацано, а градусите от 40 на 57,
seiko72 - специалист
вт дек 03, 2019 7:49 pmsyller написа:
Да го изкл от менюто?!?
изключи го , махни го,аз имах един още в началото ,беше монтиран на стената свалих го от там и от менюто го спрях,запалката светеше като коледна елха
seiko72 - специалист
вт дек 03, 2019 7:49 pmsyller написа:
Да го изкл от менюто?!?
ти с 25 ца ли си ??
seiko72 - специалист
ср дек 04, 2019 8:45 amsyller написа:
Запалих я и в Момента на 1степен tf ми е 100. А лампичката която мига след часа и преди минутите на контролера за какво е?!?

Изображение
в процес на модулация
seiko72 - специалист
ср дек 04, 2019 6:54 pmseiko72 написа:
ср дек 04, 2019 8:45 amsyller написа:

Изображение
в процес на модулация
помпата на колко ти се включва .
seiko72 - специалист
здр на всички някой има ли някакви настройки за Burnit 25w и да е доволен нека да ги сподели ?

Тема "Настройки на пелетна камина BURNit PM Comfort plus 13 и 25 kW" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: