ср дек 04, 2019 12:17 pmPassa написа: Ако трябва да съм сериозен, откакто съм хванал в ръка акумулаторен верт бил той на Бош или на Парксайт не съм вадил Елтоса на кабел от шкафа. А и той е само за дупчене. Ако трябва да се въртят види, не става щото няма редуктор и Н/М.И за една дупка за шпионка, вместо една обомашина извади три винтоверта. Баси кефа да си на акумулатори!
ср дек 04, 2019 1:05 pmiliya_i написа:Ами колега точно за една дупка за шпионка е по лесно да взема верта, а не да ровя за удължител и да го прекарвам до вратата и тнт.ср дек 04, 2019 10:19 amkozl написа:За една дупка за шпионка?ср дек 04, 2019 8:19 amiliya_i написа:Не газиш по кабели
Що за глупост е да пробиваш дупка в къщи с акумулаторна машинка. Единствената причина, дето се сещам, е да не си си платил тока!![]()
Когато си включил 5-6 машинки към мрежата и кабелите се преплели в паяжина на пода![]()
![]()
И за една дупка за шпионка, вместо една обомашина извади три винтоверта. Баси кефа да си на акумулатори!Не беше предвидено да цъфне първият нали разбираш това. Ако беше Боша, нямаше да са три.![]()
Колкото и да търсиш под вола - теле, аз пак няма да извадя кабелната. Това е. Тя е в краен случай.