съб дек 07, 2019 6:11 pmТрифон П.Трифонов написа: Имам проблем- още нямам фактура и съм много притеснен. Присъединен съм на 3ти, миналия месец. Арес газ. Аами ако ми спрат газа?!Нали имаш дърва и пелети, к'во ти пука?
Егаси проблема!

съб дек 07, 2019 6:11 pmТрифон П.Трифонов написа: Имам проблем- още нямам фактура и съм много притеснен. Присъединен съм на 3ти, миналия месец. Арес газ. Аами ако ми спрат газа?!Нали имаш дърва и пелети, к'во ти пука?
Егаси проблема!
съб дек 07, 2019 6:11 pmТрифон П.Трифонов написа: Имам проблем- още нямам фактура и съм много притеснен. Присъединен съм на 3ти, миналия месец. Арес газ. Аами ако ми спрат газа?!Няма да ви го спрат. Само веднага ще ви натоварят с лихви за просрочка на плащането. Това ви го казвам от личен опит.
Егаси проблема!
съб дек 07, 2019 6:52 pmТрифон П.Трифонов написа: ... Опааа, някой има сериозни проблеми.Верно са сериозни...
съб дек 07, 2019 6:58 pmAntonii написа:съб дек 07, 2019 6:11 pmТрифон П.Трифонов написа: Имам проблем- още нямам фактура и съм много притеснен. Присъединен съм на 3ти, миналия месец. Арес газ. Аами ако ми спрат газа?!Няма да ви го спрат. Само веднага ще ви натоварят с лихви за просрочка на плащането. Това ви го казвам от личен опит.
Егаси проблема!
За това моя съвет е, ако има къде да си регистрирате абонатния номер за плащане по електронен път.
Например в еРау, там фактурата ще се отрази веднага и няма да чакате хартиения носител.
съб дек 07, 2019 7:05 pmТрифон П.Трифонов написа:Е к'во да помагам..? То е елементарно - взима си CARv2 и го наглася на 19 (докато спи и докато го няма в къщи) - 22 (докато си е вкъщи и е буден) градуса и не бара повече.съб дек 07, 2019 6:58 pmAntonii написа:съб дек 07, 2019 6:11 pmТрифон П.Трифонов написа: Имам проблем- още нямам фактура и съм много притеснен. Присъединен съм на 3ти, миналия месец. Арес газ. Аами ако ми спрат газа?!Няма да ви го спрат. Само веднага ще ви натоварят с лихви за просрочка на плащането. Това ви го казвам от личен опит.
Егаси проблема!
За това моя съвет е, ако има къде да си регистрирате абонатния номер за плащане по електронен път.
Например в еРау, там фактурата ще се отрази веднага и няма да чакате хартиения носител.
Чакам първа фактура. Като си видя абонатния номер, ще го регистрирам в иПей.
Сигурно го имам в договора.
Соколе, ти вече си лесен. Помагай де!
съб дек 07, 2019 6:11 pmТрифон П.Трифонов написа: Имам проблем- още нямам фактура и съм много притеснен. Присъединен съм на 3ти, миналия месец. Арес газ. Аами ако ми спрат газа?!За да не се притесняваш, позвъни им и ги попитай имаш ли нещо да плащаш.
Егаси проблема!
съб дек 07, 2019 6:23 pmandy_forresite написа: За него ще е без пари. Нали е сноПНаръч, сноП, се тая.![]()
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: