• 1
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 78
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
ton4o_1028_bg - напреднал
Съжалявам за правописа Просто телефона ми е уникален
Vurbanov 90 - специалист
съб дек 07, 2019 9:41 pmton4o_1028_bg написа:
Не само при вас майсторите са такива от обслужваща фирма а и тука в София е по същия начин много трудно със свързано с поддръжката и сервиза като за всяко посещение ти си искат Мисля че бяха 50 лв резултатът Не е кой знае какво но за това качество и Тази цена която сме купили съоръженията толкова при мен Аз за камината знам от моят кум който е много доволен и вече мисля че пет или шеста зима се топли с тази камина и около три тона пелети като поддържа 27 градуса вътре в помещенията на един етаж от къща с камина 24-ка с първото управление Аз съм с по новото управление пак 24-ка и втора зима сега се топля като миналата година гори 24 часа и какво ли не правих какво ли не четох Винаги ли се дава почти еднакъв разход От около два чувала за цялото време когато тури те са под нулата разбира се в останалото време има някакви малки икономи и затова в тоя форум Имам много да ти пиша Ама те май няма такива камини на тая марка аз събрах доста информация за управлението И ги пуснах тук за да сподели някои опит и да каже дали при него има някоя икономия но за самите грешки и за обслужването всичките сте прави доста нисък клас техника със своите проблеми определено за съжаление както всеки знае българинът като цяло винаги избира по-точно му се налага да избере тези техники Благодаря на момчето което е споделило за новото управление нещата не са кой знае колко различни и ще се пробва определено успех на всички и дано нямате много проблем и дано да не се налага да опирате до фирмата успех тази фирма Бул ген от къде са и Някой ако има координати на Добри програмист или така да се каже за настройки да кажа и сподели за София и около и околностите
Колко квадрата топлиш
Vurbanov 90 - специалист
съб дек 07, 2019 9:30 pmrock lady написа:
пет ное 29, 2019 9:37 amBigduke написа:
Здравейте.инаме камина от скоро.придобихме я заедно с имота.рабори една седмица нормално.след това се започна.достига зададените градуси и гаси.след като изстине и трябва да запали се включи звукова аларма и грешка е 04 след което започва да дими от всякъде.след изключване и отново включване тръгва.и така до следващия път.не съм имал до сега камина.не съм пипал по настройките за да не я пецакам повече.не знам дали може по зле.ако някой е имал такъв проблем и може да помогне ,ще съм благодарен.хубав ден на всички.
При мен грешките са 12,03,02 и аз съм в чудо и не знам какво да правя.Истината е,че са боклуци и това са ми го казвали хора занимаващи се с котли на пелети. :sad:
За по сигурно и смени управлението според мен и ше си решиш проблемите
съб дек 07, 2019 9:41 pmVurbanov 90 написа:
Не са боклуци! Напротив боклуци са тея дето ви ги свързват! Този човек от Булген ще ви помогне на мен помогна ! Аз също имам деца и ме хвана студа той се одзова веднага! Изпрати майстор, ама майстора дали ше ти я настрои божа работа !
Благодаря много!!!
Vurbanov 90 - специалист
Имам идея всички които имат проблеми с тея боклуци да вземем да си направим някаква груба било в вайбър или някъде другаде направо клипове да качваме да се види как гори как гасне кво прави кво настройки! Смятам че ще сме си полезни
Vurbanov 90 - специалист
Нещо се сетих за разхода. По мои наблюдения констатирах че разхода освен дето зависи от начина на горене, много зависи с колко градуса на водата се топли жилището! Добра изолация може и с 50 градуса да се топли, и камината едвам да гори! Може и с 60 градуса да е трудно! Много зависи на колко градуса се връща водата ! Моята помпа е ма 3та степен върти я доста бързо ако има някво значение. Аз топля 107 квадрата 15сти етаж северно изложение и малко изток! С супер умрели дограми и няква си вътрешна изолация. Тази зима ми е първа в апартамента! Топля го с 3 радиатора по 2.5 киловата и една лира! Бойлера като изгори ще взема с водна риза. Пелети те са ми едни умрели от 6.50 чувала. Пепел има доста но шлака няма! Имам термо глави ама файда всички са на 5 отворени !
ton4o_1028_bg - напреднал
2 етажа по 80 квадрата като камината е на едибия а на другия са радиаторите 4 на брои и еднс лира в баната и съм за група в фейсбук примерно може щее лесно със споделянето и ли във вайбър
съб дек 07, 2019 10:28 pmVurbanov 90 написа:
Тази концепция издиша, както издиша балтончето на апартамента ти. От второто зависи разхода. Помпата на 1, с 2ра и 3та само харчиш повече ток.
Тази зима така, напролет поне дограма!!! Правилната настройка, на помпата, ще осигури една идея по висока Т на връщащата вода.
Vurbanov 90 - специалист
нед дек 08, 2019 6:26 amТрифон П.Трифонов написа:
съб дек 07, 2019 10:28 pmVurbanov 90 написа:
Тази концепция издиша, както издиша балтончето на апартамента ти. От второто зависи разхода. Помпата на 1, с 2ра и 3та само харчиш повече ток.
Тази зима така, напролет поне дограма!!! Правилната настройка, на помпата, ще осигури една идея по висока Т на връщащата вода.
Ще го санирам даже на пролет, и още един радятор ще добавя че в хола идва малък сегашния, печката е в трапезарията и там трябва да сложа радятор че печката слабо топли.
  • 1
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 78

Тема "ПЕЛЕТНА КАМИНА GOLDEN FIRE мнения и отзиви" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: