пон дек 16, 2019 6:23 pmn.ganev написа: ... Махни вакуум сензор от оборудване и няма да правиРазбрах. Филма да земе да ходи по семинари!
Инак ще пита тук....дори както аз не питам, а съм профан.
пон дек 16, 2019 12:27 pmfilmatoplo написа: Някой забелязвал ли е следното на камината си , работи на някоя от степените с вентилатор примерно на 34 % и понякога за 3-4 секунди вентилатора отива на 100% и на дисплея се показва едно като знак стоп ,забелязох го на различни камини това ,на едната още при палене .Бъзикаш се ти
нед дек 15, 2019 9:25 amТрифон П.Трифонов написа: Тонка, бъзикаш ма ти...Бат Трифоне, извини ме, че чак сега отговарям, но все не остава време. Не съм си и помислял, да се бъзикам с теб! Ако е прозвучало така, моля те да ме извиниш!
пон дек 16, 2019 9:05 pmАнтон С. написа:Антоне, не трябва да се притесняваш. В случая, аз уча от тебе и не ме е срам да го призная. Комините мани ги, камините са ми интересни.нед дек 15, 2019 9:25 amТрифон П.Трифонов написа: Тонка, бъзикаш ма ти...Бат Трифоне, извини ме, че чак сега отговарям, но все не остава време. Не съм си и помислял, да се бъзикам с теб! Ако е прозвучало така, моля те да ме извиниш!
вт дек 17, 2019 6:27 amТрифон П.Трифонов написа:А лек, пак се бърникам като мишок из трици, ама днес съм на "въздух"...пон дек 16, 2019 11:47 pmKalfa10 написа: Майстор ???!!!........ся да не вземеш да се обидишДобре, че не съм лекар.!
Легнах си обиден, едвам съм спал и станало време за по едно......кафе.
Лек и пеЛетен ден!
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: