• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
nikolov333 - майстор
За ж.з.в АТ говоря аз .
kozl - майстор
вт дек 17, 2019 9:23 pmiliya_i написа:
вт дек 17, 2019 9:10 pmnikolov333 написа:
Жълто зеления вероятно идва от заземителна шина по стълбището на входа щото ми се види да е с по-малко "фи" или е разклонен след ДТЗ-то на комшията, като у оная другата тема.. :-D :lol: :lol: Таблото е "народно творчество" както си му е реда по нашите географски ширини.. :mrgreen:
На тази ж/з с по-малкото сечение и се вижда ясно другия край в ляво. Вързана е с болт към ламарината на шкафа.
А под медната шина па се вижда поцинкована, която потъва надолу. Може би към земното :?
Ма такава комплексан връзка каквато си мисля, че е реализирана м-у двете шини не съм срещал като изпълнение.
nikolov333 - майстор
Да.. електромерното е много грамотно направено..
tzetz009 - специалист
вт дек 17, 2019 9:21 pmHoвoceлckи написа:
Kozl, извинявай, но не мисля, че му помагаш. По някога е опасно да се помага на хора, въобразили си, че са наясно с нещо. До колкото те знам, не си профан в електротехниката и разбираш "нивото" на питащия. Човекът беше казал, е оправил работата, а сега качва тази снимка. Не го окуражавай в некомпетентноснтта му да стане причина за сериозна беля.
Оправил ??? Нищо не е оправил . Утре ще се "повдигне" темата с нов въпрос "- Купих си кухненска печка и ми пада ДТЗ- то като я включа ! Що тъй ?" .

:partyman: :partyman: :partyman:
ky-kyy - майстор
вт дек 17, 2019 9:59 pmtzetz009 написа:

Оправил ??? Нищо не е оправил . Утре ще се "повдигне" темата с нов въпрос "- Купих си кухненска печка и ми пада ДТЗ- то като я включа ! Що тъй ?" .

Печката на газ :supz:
tzetz009 - специалист
вт дек 17, 2019 10:03 pmky-kyy написа:
вт дек 17, 2019 9:59 pmtzetz009 написа:

...... .

Печката на газ :supz:
:lol: Добре , де : "- Купих си кухненска печка на газ и ми пада ДТЗ- то като я паля с вградената електрическа запалка ! Що тъй и от к'ъв зор !!! :-D

ky-kyy - майстор
вт дек 17, 2019 10:13 pmtzetz009 написа:

:lol: Добре , де : "- Купих си кухненска печка на газ и ми пада ДТЗ- то като я паля с вградената електрическа запалка ! Що тъй и от к'ъв зор !!! :-D

С пиезо кристал :headbash:
iliya_i - майстор
вт дек 17, 2019 9:46 pmnikolov333 написа:
За ж.з.в АТ говоря аз .
Там още :axe: сътворени.
На нулевата и земната шини се вижда, че влизат многожилни кабели стагнати на винтовете без втулки.
Което предполага и фазата дето влиза в ДТЗ да е така. Да ама от същата клема отклонено с парче мостовак, едножилен. Странно защо не е с гребен.
Та кой кабел всъщност стяга тази фазова клема на ДТЗ.
nikolov333 - майстор
Комбинациите от различни сечения с общ болт по шините, също "кърти".. :axe:
ky-kyy - майстор
Затва - петромаксови ламби :supz:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Тема "Осветление" | Включи се в дискусията: