съб яну 26, 2019 7:26 pmdobrin1976 написа:Здравей колега,кода за влизане в сервизното меню е А9,но при мен цикъла на шнека е фиксиран на 6 секунди и не може да се променя,а се променя времето за подаване на пелети.Изпращам ти описание на параметрите и дано да ти помогнат,успех.вт май 15, 2018 3:41 pmAngelari написа: Здравейте съфорумници,закупих камина ARTEL,на която управлението е същото като на Da Vinci,но в параметър b9 ми изписва показаното на снимката,като може да се променя само стойността с цифрата 1000,а горната-не и ако може да ми кажете какво означава това и какво изписва на b9 на камина Da Vinci?IMG_20180515_115739 q.jpgЗдравей колега аз съм с същата камина артел 15кв. Въпросът ми към теб е: имаш ли кодовете за управление на ка....та ,тоест промяна на цикъла на шнека; вентилатора и т.н
първата година печката не достигаше зададената температура на водата ,понеже беше гаранционна търговеца дойде и я "бутна" малко и всичко си дойде на място така 2 г.(като ми обясни че тя има още капацитет)
Тази имам същия проблем и не мога да се свържа с човека
Благодаря ти предварително
нед дек 30, 2018 9:53 pmSmeykal_1 написа: A някой правил ли е седмично програмиране (PRG1 и PRG2)? Ако да - моля да сподели!Аз съм го правил.![]()
Ако искаш ми се обади да ти обясня по телефона ще е по лесно - 089513236