Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
vlax - майстор
нед дек 22, 2019 4:55 pmky-kyy написа:
...Че там блядовете ме научиха на-" Бурый медведь пришел - белый медведь ушел"
Къде е това,че и аз съм бил в АССР по соца ,ама съм го пропуснал и не зная за него. :?
:partyman:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
По време на виетнамската водка бях твърде малка и не ме вълнуваше, но помня, как от аптеката се вземаше дестилирана вода и в някакво количество се добавяше и водката ставала като за пиене. Също и кафени зърна. Хахах, жаден народа, бре! Токайско вино помня в сладурести, странно малки бутилчици. И то безпари. Изобщо, у дома много се ядеше и пиеше. Помня на море, в Созопол, само на гъмза или друго лято само на руска водка... След години тате каза, че просто са пиели най-евтиното и му вярвам :-) .... полска водка от моряшкия Кореком....
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
нед дек 22, 2019 5:30 pmvlax написа:
Къде е това,че и аз съм бил в АССР по соца ,ама съм го пропуснал и не зная за него. :?
Било е. Пред мен са го разигравали, с умиление
ky-kyy - майстор

Серпухов...То почти Москва, уж :)
vlax - майстор
нед дек 22, 2019 5:33 pmn_a написа:
Ти като не си ходила в СССР що се обаждаш?
vlax - майстор
нед дек 22, 2019 5:34 pmky-kyy написа:
А цивилизацията значи...може...Какво прави там?
ky-kyy - майстор
нед дек 22, 2019 5:30 pmn_a написа:
По време на виетнамската водка бях твърде малка и не ме вълнуваше, но помня, как от аптеката се вземаше дестилирана вода и в някакво количество се добавяше и водката ставала като за пиене. Също и кафени зърна. Хахах, жаден народа, бре! Токайско вино помня в сладурести, странно малки бутилчици. И то безпари. Изобщо, у дома много се ядеше и пиеше. Помня на море, в Созопол, само на гъмза или друго лято само на руска водка... След години тате каза, че просто са пиели най-евтиното и му вярвам :-) .... полска водка от моряшкия Кореком....

Аха, в малки бутилчици беше токайското. Много готино :)
Виетнамската не съм месил с вода....ама на няколко пъти съм я пил. Подчертавам, с отвращение съм я пил...Толкова беше гадна, за моя вкус, че никога не съм се напивал с такава. Смятай!!!
ky-kyy - майстор
нед дек 22, 2019 5:36 pmvlax написа:
нед дек 22, 2019 5:34 pmky-kyy написа:
А цивилизацията значи...може...Какво прави там?
Общо взето, сменях контакти, крушки, ремонтирах удължители....поставях живачни ламби....поддръжка му викат :) Бяха ме курдисали при едни пловдивчани-заварчици предимно и бях поприхванал пловдивския език....Тия слагат едни ударения, не е истина :lol: Добре, че се прибрах, че да заговоря пак български. А как ги мешаха езиците ония - СрещнАх един бляд майна, че като седнАхме..... :lol: :lol: :lol:
Ти къде беше? И коя година?
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
нед дек 22, 2019 5:35 pmvlax написа:
нед дек 22, 2019 5:33 pmn_a написа:
Ти като не си ходила в СССР що се обаждаш?
[/quote]
Ходила съм бе :-) за седмица. А Медвед пришол и медвед ушол, са ми го играли на мен, лично, кат имах бар. Явно, много ме е бивало :-)
ky-kyy - майстор
нед дек 22, 2019 6:12 pmn_a написа:

Ходила съм бе :-) за седмица. А Медвед пришол и медвед ушол, са ми го играли на мен, лично, кат имах бар. Явно, много ме е бивало :-)
:supz: :supz: :supz:

Тема "Привет начинаещи градинари" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: