нед дек 22, 2019 10:07 amky-kyy написа: ....Та някой гледал ли е такова нещо. ...Заради теб отворих Уики

нед дек 22, 2019 10:07 amky-kyy написа: ....Та някой гледал ли е такова нещо. ...Заради теб отворих Уики
нед дек 22, 2019 1:02 pmn_a написа:Нямам парник
Заради теб отворих Уики, ми то си е трипическо. Гледай го в парник, докато се извърти още малко климата. То, натам е тръгнало. Обаче, ме впечатли друго. Пише, че се яде прясно, щото бла-бла... а аз съм го яла като дете, на консерва. Много съм го яла. Виетнамски консерви компот личи... (искам пак да съм дете. не заради компота)
нед дек 22, 2019 2:30 pmAndri01 написа: Мерси,видях в нета,плодовете за които си писал. Дай обаче инфо,от къде се снабди със семената им. Аз за сега съм само на "мексиканска бодлива краставица". Е,даже и успешноПродават ги из интернета. Аз така си завъдих мексиканск кисела и антилската бодлива. А тази на снимката, си я купих от кауфланд цяла. Има хиляди семена. Сега ги има в Лидл, на 3 лева намалени. Семената се ядат, защото вътре всичко е на желе. Прекарах желето през цедка и събрах семената.![]()
![]()
нед дек 22, 2019 1:20 pmky-kyy написа: ..Социалистическото (планово) стопанство, погледнато в рестроспекция, излиза силно забавно, бутиково. В Русе, на кооперативния пазар, имаше едно магазинче, за преоценени стоки. Баща ми откри, че там "пускат" екзотични стоки, на никаква цена. Неща, които иначе не сме и сънували, редом до местна продукция. Например кашони с гъбено фрикасе, консерва копърка, компот от личи. Общо-взето, бяха неща с повредена опаковка. Ха-ха, имало е и виетнамска водка, с намокрени кашони... За стотинки
На консерва не съм го ял...Пускаха рядко компот от ананас, сушени банани, ама за личи нямам спомени...
нед дек 22, 2019 3:19 pmn_a написа:Олелееее
Социалистическото (планово) стопанство, погледнато в рестроспекция, излиза силно забавно, бутиково. В Русе, на кооперативния пазар, имаше едно магазинче, за преоценени стоки. Баща ми откри, че там "пускат" екзотични стоки, на никаква цена. Неща, които иначе не сме и сънували, редом до местна продукция. Например кашони с гъбено фрикасе, консерва копърка, компот от личи. Общо-взето, бяха неща с повредена опаковка. Ха-ха, имало е и виетнамска водка, с намокрени кашони... За стотинки
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: