съб дек 21, 2019 7:32 amkozl написа:Благодаря за есетопет дек 20, 2019 10:01 pmchapara написа: Защо никой не се произнесе по тази снимкаПърво, защото като я гледах през телефона и мазело. Аз изобщо не я разбрах и приех, че има резервни плочки складирани под ваната. Сега на компа съвсем друго, но с олабеното зрение - така.![]()
baniavpetrunov.jpg
Дали изпълнителя е решил да бъде така, и не мога да приема че някой може да плюва без да е поканил някого за дискусия![]()
Второ, това мое и да е илюзия, но ми се струва да има мокро петно точно под панела. Мога да предположа, че поради минималния наклон и според зависимост на изсипаната вода се получава ретензия и водата навлиза под ваната и после бавно се отцежда към злокобното място ,което е на една плочка пред сифоня. Същото се получава и в наша баня, но за разлика от настоящия случай при мен локвичката е пред сифона, щото капачката на сифона е наравно с нивото на плочките и по некви физични закони подобно на капките, последния тънък пласт не сака да се изсипе в сифоня. А при автора още по-зле оти му объркан наклона към сифоня.
Автора според мен е абсолютен НЕБЛАГОДАРНИК и заядливец. След като се опитахме да му обясним нещо, което този неблагодарник така и не разбра, той се изнерви и се премина в заядливата част на общуването.
Темата била приключена![]()
Темата мое да е заключена, но не и приключенаОсобено у тоя форум
![]()