Нека намерим най-тънките цени.
ky-kyy - майстор
пон дек 30, 2019 8:35 amzz_stefanov написа:

Тея клипчета за парксайд ги знаем, да дадат клипчета за проблема по горе, дето хората си купуват уж нещо сериозно, а после са радостни, че се връщало лесно.
Бях купил на майка апарат за кръвно. Спука му се маркуча и тръгнах да диря из интернета маркуч. По едно време, майка ми носи касовата бележка и гледам, има един ден гаранция още. Звъннах по тела, обажда се една мома с приятен глас. Викам и тъй и тъй, утре изтича гаранцията, кво да правя? Оная-продиктувай, кво пише на бележката и като се убеди че е точно, вика, да чекаме тия дни куриер у дома, ще донесе ново...И те така, мама с ново апаратче да си мери кръвното. Това му е хубавото а Лидл :) И не само това. Пущат алкохоли на тънка цена, хумуса е добър, понякога някое сосче, или вкуснотийка от витрините, пуканките са на тънка цена, бирички разни, тарикатски вина, тия от ЮАР или Чили, обувки преди три години си взех, че дали не и повече, още здрави, а не е като да не ги тормозя, жената слипове ми купи, като ме види с тях и спира да я боли главата....Кво не му харесваш.
zz_stefanov - майстор
пон дек 30, 2019 8:44 amky-kyy написа:
пон дек 30, 2019 8:34 amkozl написа:

Не знам как се въздържах от безчетвковия винтоврът, обаче все ме теглеше към щандо и накрая минах с две четки с една дръжка към касата. :lachtot: :lachtot: :lachtot: :lachtot: :lachtot:
Що не си взе, от магнитните тавички :axe: Аз си ги взех, също и телескопично огледалце и телескопичното магнитче...оказа се, че му сложили и светоидиотче да виждам, какво ще лепна на магнита :lol:
В четвъртък, гледам магнитна гривна ще пускат, мисля да си я взема, може да е по-удобно, отколкото с магнит в джоба, да си лепя видийките :)
Тоя филм съм го играл, влизам вътре и излизам я с виброшлайф, я с мултитул,.... Обаче почнаха да се чупят и като ги поразгледах си казах, че съм до тук. И мен сега ме блазнеше правия шлайф , но се дисциплинирах и ми мина. Ще си купя три пъти по скъп, ако ми трябва.
И без това, като вляза за една ботилка вода, излизам с кошница продукти за 20-50 лева. (ще кажете, ко те бърка да си купиш и един шлайф) :-D
ky-kyy - майстор
пон дек 30, 2019 8:54 amzz_stefanov написа:

И без това, като вляза за една ботилка вода, излизам с кошница продукти за 20-50 лева. (ще кажете, ко те бърка да си купиш и един шлайф) :-D
Ся, за шлайф, няма те кандъртисвам, ама още една бутилка водка, съм твърдо- ЗА :) И покрай водката стекче с биричка :supz:
zz_stefanov - майстор
Правим го, бакалия е все пак :)
ky-kyy - майстор
пон дек 30, 2019 9:00 amzz_stefanov написа:
Правим го, бакалия е все пак :)
Именно...Ся, не искам да обиждам никой, хващат окото по картинките машинките, ама до там. За любителско ползване, каквото и да означава това, също не одобрявам. Имат голяма гаранция-вярно е, ама като не го ползваш, тя си тече. А когато решиш да го ползваш, кога преибеш работата, кво прайми? И някак си, ми се струва тъпо, да държиш някакъв инструмент в къщи, а като се наложи да свършиш нещо, да търчиш да взимаш под наем, или да муфтиш от приятели и съседи . Гледам, работят някои и "професионално" с тия машинки. То добре, ама как ще тръгнеш с кошницата за пари, а наизвадиш парксайди ? Аз ако съм клиент, няма да приема на сериозно майстор, с инструмент закупен от бакалия, па ако ще 1001 клипчета да ми пуска от тубата...За да искаш добра цена за труда си, трябва да покажеш и умения и че уважаваш клиента си, като работиш с доказани инструменти. Все едно, да влезеш в болница за операция и доктора да разопакова скалпели и сатъри от Кауфланд, и да те шие с игли и конци от Лидл...Малко кофти, нали :)
пишман_майстор - майстор
Това за студа и отказ да работи, не е ли нарочно предизвикан (д)ефект? Може би елементите в аку-то са с лошо токоотдаване в студ и така пазят батерията от тотален ( предварителен ) провал?
kozl - майстор
пон дек 30, 2019 8:44 amky-kyy написа:
Що не си взе, от магнитните тавички :axe: Аз си ги взех, също и телескопично огледалце и телескопичното магнитче...оказа се, че му сложили и светоидиотче да виждам, какво ще лепна на магнита :lol:
В четвъртък, гледам магнитна гривна ще пускат, мисля да си я взема, може да е по-удобно, отколкото с магнит в джоба, да си лепя видийките :)
Щот ей мъ на, налазила ме склерозата. Като излезна от в къщи и заборавям да се вратам. Като се кача на чуждо, заборавям да слазям, а като се кача на моята и заборавям что да праам :lachtot:
Та купил съм ги магнитите - така пише в беляжките, ама не ги знам дека съм ги залепил за некой метал. От време на време ги откривам, ама баш коги не ми требат :lachtot:
Passa - специалист
пон дек 30, 2019 1:49 amпишман_майстор написа:
Шлайфа е некоректно да се мери на празен ход, бил показал 200 вата, ми нормално...колко да покаже без товар?

Ми направете му вие измерване на този шлайф под товар тогава !
Аз не мога.

Lutchezar няма какво да ми показваш разни графики. Като разбирате как го направете и споделете.

То и на гаражна вентилация или кухненски абсорбатор може да направите после измерване под товар.......
А бормашина как се мери под товар в ? Какво точно трябва да се дупчи и с какъв натиск с 1,5 или 15 мм свредло ? :wink:
plamen6703 - майстор
Шлайфа е некоректно да се мери на празен ход, бил показал 200 вата, ми нормално...колко да покаже без товар?
Некоректно е да се продава стока, която не отговаря на обявените параметри!
Бях писал за Алиса в страната на чудесата, но заека ми опонира и каза, че шлайфа бил голяма работа, гледам, че заека сега се отмята и идва на моя, но заешка му работа.
Шлайфа за парите си е много добър, аз просто съм се възползвал от правото си да върна машина, която не отговаря на нуждите ми и това, че Лидъл дава такава възможност е само в плюс на магазина и потребителите! :partyman:
Passa - специалист
пон дек 30, 2019 1:14 pmplamen6703 написа:
Некоректно е да се продава стока, която не отговаря на обявените параметри!
Бях писал за Алиса в страната на чудесата, но заека ми опонира и каза, че шлайфа бил голяма работа, гледам, че заека сега се отмята и идва на моя, но заешка му работа.
Шлайфа за парите си е много добър, аз просто съм се възползвал от правото си да върна машина, която не отговаря на нуждите ми и това, че Лидъл дава такава възможност е само в плюс на магазина и потребителите! :partyman:
Алиса я стига се дърля па и ти бе !
Шлайфа върши работа. Факт. Ако се пилят много твърди сплави няма да деани явно.

ТИ каза че е 200 вата, аз го проверих и установих това че е така.

Доволвен ли си ! Кво само се заяждаш. Алиса, Червената шапка.... Това е технически форум а не приказен !

Едит:
Демонизирате другите за да се изтъквате........

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 6" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: