Нека намерим най-тънките цени.
valentino76bs - майстор
пон дек 30, 2019 5:43 pmnikolov333 написа:
пон дек 30, 2019 4:30 pmLutchezar написа:
...Но забелязвам в продуктите на Лидъл влошаване на качеството. За разлика от другите безименни китайци, които стават все по-добри...
Нормално, като има много рибки, кълват и на кофти примамки.. :-D
Аве стига сте мрънкали рибки ,шарани,сафриди ...всички зяпате и купувате ся се прайте на ощипани моми...
За някои е хубу за други лошо така е...
Всичко зе да става кенеф....коли ,техника.....важното е ,че хората са коректни не ти харесва връщаш без тън мън.Тука ако на някой не му харесам работата и като го върна или като му кажа ,че пари за това ще види през крив макарон и не стига ,че насран ами почва да вие като крастав чакал до небето.
nikolov333 - майстор
Свърши тая.. Даже и не се напънах да ставам в събота да дебя.. Много мразя да ме зарибяват с боклуци, па и да се редя за тях.. не мерси!
jekasus - майстор
.
Последна промяна от jekasus на пон дек 30, 2019 6:47 pm, променено общо 1 път.
ky-kyy - майстор
Ивъййййй, лек....гъзорък ли ме нарече :shock:
jekasus - майстор
nikolov333 написа:
Много мразя да ме зарибяват
Кой? :shock:
nikolov333 написа:
па и да се редя за тях..
Аз никога не съм го правил :?
ben84 - специалист
Парксайд са чудесни инструменти!
Който не вярва, нека завие 50 винта в дъска с обикновена отвертка!
valentino76bs - майстор
пон дек 30, 2019 6:45 pmky-kyy написа:
Ивъййййй, лек....гъзорък ли ме нарече :shock:
Ххаха не бре ....ама легенди приказваш :)
Казват инструмента прави майстора....така ли е в действителност?
Аз съм сигурен ,че в този форум има хора непрофесионалисти в дадена област които ще направят нещата далеч по добре с хоби инструменти от колкото колеги в бранша който бачкат с профита!
Иначе нищо лично.... :) Пък аз съм на този принцип научи се едно нещо да правиш ама така го прави ,че като го видят да си издат гъза от яд...не е нужно човек да разбира от всичко...нъл тъй..
И недейте да ме дразните ,че ще си купя още един парксайд хаха....ама с 2.5а(стария с по малкия куфар ,че тоя му направили сандък за бошш 11) ,че пробвах на колегата ни бии ни спира да са ева в каръка... :)
nikolov333 - майстор
пон дек 30, 2019 6:46 pmjekasus написа:
nikolov333 написа:
Много мразя да ме зарибяват
Кой? :shock:
Как кой..Лидъл. Уважавам им манджите и пиенето, но с инструментите ни бъзикат. По десетина бройки на рафта и в първия половин час били свършили.. Бах ти зареждането. Все едно мандарините по Бай Тошово време.. И тогава инструментите ги нямаше много, но пък някой още са "в движение"..
nikolov333 написа:
па и да се редя за тях..
Аз никога не съм го правил :?
То и аз не съм, но нямам и намерение.. :partyman:
Гост - специалист
пон дек 30, 2019 7:13 pmvalentino76bs написа:
че пробвах на колегата ни бии ни спира да са ева в каръка... :)
Като мислиш, че ти се е паднала каръшка бройка- връщаш- защо да го държиш, като бие патронника. Това си е мазохизъм.
Аз не съм се редил рано-рано. Минах към 9:30, имаше 4-5 бройки. Взех, щото имам други машинки от серията, а и отделно купувах батерии, та заради многото батерии, дето се насъбраха. Иначе- другият ми винтоверт е 14,4 V, а за него допълнителните батерии са си направо дефицит на фона на залетите 20-волтово машини.
jekasus - майстор
ky-kyy написа:
гъзорък ли ме нарече
Звинявам се, в кой занаят си?

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 6" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: