Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
Globusbg - напреднал
обявата е от 2014 г
plamen6703 - майстор
ср яну 01, 2020 4:14 pmGlobusbg написа:
Вече съм информирал администратора да преценят кого да изгонят теб или мен. А сайта е разработка като физическо лице и не като фирма затова няма име на фирма...както и да е това е последното писане вече от мен до решението на администратора
Това е снимка на сайта ти преди да допълниш улица и номер :wink:
Не си почтен човек и това със снимката също го доказва.
Живей почтено и бъди честен! :partyman:
Прикачен файл:
image.jpg
image.jpg (73.33 KиБ) Видяна 2252 пъти
plamen6703 - майстор
ср яну 01, 2020 4:15 pmGlobusbg написа:
обявата е от 2014 г
Ето ти едн актуална и към момента https://www.alo.bg/6086839 снимах я да не я изтриеш :wink:
В стопанската дейност най-важно е честност и почтеност във взаимоотношенията!
Бъди такъв, ако можеш! :partyman:

Прикачен файл:
image1.jpg
image1.jpg (100.77 KиБ) Видяна 2241 пъти
Globusbg - напреднал
а ти на fotoshop ли го изтри адреса....а относно обявите те са над 40 по всякакви сайтове и те вървят от 2012г с автоматично подновяване.....не съм казал никъде че нямам обяви все пак аз се грижа за 30 човека а ти за колко се грижиш
Чираче - майстор
Значи още с първия му пост го хванах viewtopic.php?p=1006729#p1006729

Въпросния господин нека пише на администраторите, и да изгони всички, които не му се подчиняват и уронват престижа му. Подобна НАГЛОСТ не бях срещал.
шоп - майстор
На мен ми стана интересно следното, цитирам:

ДЕКОРАТИВНИ ФАСАДНИ ПАНЕЛИ
НИЕ СМЕ ДИРЕКТЕН ВНОСИТЕЛ НА ФАСАДНИТЕ ПАНЕЛИ ОТ КИТАЙ. ТЕ СА АБСОЛЮТНО ЕЛЕМЕНТАРНИ ЗА МОНТАЖ. ПРЕДСТАВЛЯВАТ АЛУМИНИЕВА ПОДЛОЖКА С ДЕБЕЛИНА 0.35 - 0.38 ММ ЗА ГРЪБ. СЪРЦЕВИНА ОТ ПОЛИУРЕТАН 1.6 СМ С ТВЪРДОСТ 55. И ЛИЦЕ С 0.35 - 0.38 ММ ПЛАСТИФИЦИРАНА ЛАМАРИНА. РАЗМЕРИТЕ НА ПАНЕЛА СА 290/38 СМ.

Какво означава твърдост 55?
По коя скала мерите, Бринел, Рокуел? Каква е мерната единица?

Да не би да сте объркали и да пишете за плътност, която може да е 55 кг/м3
plamen6703 - майстор
ср яну 01, 2020 4:40 pmЧираче написа:
Значи още с първия му пост го хванах viewtopic.php?p=1006729#p1006729

Въпросния господин нека пише на администраторите, и да изгони всички, които не му се подчиняват и уронват престижа му.
Стефане, първо, за много години и да си жив и здрав ти и цялото ти семейство!
Аз също като теб още като прочетох първият пост на индивида, веднага се сетих за Христо Генов от Стара Загора!
Изчаках го за да стъпи стабилно на "пешкира" и да се саморекламира.
Дъщерята строеше в Богомилово и преди да започне няма как да не потърсим строителна фирма... попаднахме на Христо Генов, който се опита да ни свали звездите като се почна с оплюване на всички конструктори и как имал свои конструктори и т.н... същото го има и тук в сайта...
Накратко, отсвирихме го защото разбрахме, че това е поредният закъсал за пари строителен работник, който се чуди как да преживява и на практика хванем ли се с него ще имаме само голи обещания и ще дадем много за нищо!
Обърнах му толкова много внимание за да предпазя /ако мога/ хора, които не са се сблъсквали със строителство и са лесно доверчиви да не останах разочаровани!
Весела и спорна нова година! :partyman:
ky-kyy - майстор
Я, то станало интересно тука :lol:
Класика в жанра, в ловенето на шарани. Някой с първо мнение и тема , за съвет за избор на фирма. Раздвижва се темата и опаляяяяя, явява се точния човек.
С течение на времето обаче, се оказва, че спасителя на грубия строеж, всъщност е бил стар познат на питащия. Тоест питащия, му е бил доволен клиент. И гледай сеира, хем търси съвет за фирма, хем се очаква да почва да хвали фирмата на случайно попадналия спасител и обяснител....Това е нещо ново, поне за мен :lol:
Я да се махате и двамата, че се напълни тука с мошеници! :axe:

Ако има неразбрали- визирам въпросния Виваглобус и невинната Шумнатска, дето баща и бил доволен....Цирк :lol:
Чираче - майстор
Писах и в другата тема. Лично познавам анестезиолога д-р Огнян Шумански от Козлодуй.
Globusbg - напреднал
Ами сега идете всички в темата на Шуманска и прочетете какво ви е написала. Повече няма да пиша в този форум не ви прави чест жалко за вас

Тема "Мнения за новия хит ...къща която можете да си направите сами" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: