ср яну 01, 2020 5:52 pmЧираче написа:Само да ви информирам, че баща ми все още е лекар и то на 2 длъжности в болницата. Преди беше на 3 и си скъсваше гъза от работа денонощно, вече е на почти 60 години и мисля, че е разбираемо защо не работи на 3 длъжности вече, а САМО на 2...ср яну 01, 2020 5:37 pmAndri01 написа: Стоп. задръжте за 15мин-свърши ми бирата,пуканките така си стоят. Слизам за бираКонстатациите ти са правилни. Единственото вярно е, че на Ивка баша и е доктор - бивш. Имаше една история около него, ама така не стана ясно той ли напусна работа, или го изгониха от болницата поради некадърност.![]()
П.С.: За Ивка не знам защо търси бригада и конструктор за строежа,след като баща и е много?!?! доволен от този ,а и тя го познавала??? . Но и никой ДОБЪР и доказал се строител няма да си търси клиенти в OLX.bg и сайт "направи сам"!! За това ,ще излезе,че останалите са прави.Но това са лични неща, и нямат връзка с темата.
Има нещо много гнило в цялата реклама. Или е платено на Ивка за това.
Най-важното от всичко е, че НИКОЙ уважаващ себе си майстор, фирма, или строителен предприемач не търси работа нито в ОЛХ.bg, нито по строителни сайтове. Работата ги търси. А тук стана ГРОЗНА картинка.
Точно толкова са ви истинни и останалите съждения. Не мога да разбера защо никой не желае да се оповава на факти, а само се разтягат локуми..