• 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
shumanska - напреднал
ср яну 01, 2020 5:52 pmЧираче написа:
ср яну 01, 2020 5:37 pmAndri01 написа:
Стоп. задръжте за 15мин-свърши ми бирата,пуканките така си стоят. Слизам за бира :drinkers:
П.С.: За Ивка не знам защо търси бригада и конструктор за строежа,след като баща и е много?!?! доволен от този ,а и тя го познавала??? . Но и никой ДОБЪР и доказал се строител няма да си търси клиенти в OLX.bg и сайт "направи сам"!! За това ,ще излезе,че останалите са прави.
Констатациите ти са правилни. Единственото вярно е, че на Ивка баша и е доктор - бивш. Имаше една история около него, ама така не стана ясно той ли напусна работа, или го изгониха от болницата поради некадърност. :? Но това са лични неща, и нямат връзка с темата.

Има нещо много гнило в цялата реклама. Или е платено на Ивка за това.

Най-важното от всичко е, че НИКОЙ уважаващ себе си майстор, фирма, или строителен предприемач не търси работа нито в ОЛХ.bg, нито по строителни сайтове. Работата ги търси. А тук стана ГРОЗНА картинка.
Само да ви информирам, че баща ми все още е лекар и то на 2 длъжности в болницата. Преди беше на 3 и си скъсваше гъза от работа денонощно, вече е на почти 60 години и мисля, че е разбираемо защо не работи на 3 длъжности вече, а САМО на 2...
Точно толкова са ви истинни и останалите съждения. Не мога да разбера защо никой не желае да се оповава на факти, а само се разтягат локуми..
shumanska - напреднал
Намесих се, за да дам странично мнение и да разреша възникналия спор, а ме нападнахте и обвинихте много грозно..
Тук съм регистрирана одавна, защото бях в друга квартира, която беше с мраморна настилка в коридора и в кухнята. Мраморът беше се пропил с мърсотия и се регистрирах тук, за да потърся оферти за машинно почистване и запечатване на мрамор. От тогава не се сещам някога да съм влизала отново, но дори и да се е случило по някакъв повод, е било еднократно. Сега писах заради предстоящия строеж.
Предполагам, че има много скрита реклама в такива форуми, както и много мошеници и затова минах под общия знаменател. При условие, че в тази страна всеки е или мошеник, или десетки пъти ужилен от такъв, може би е нормално всички да сме толкова мнителни.
Ще се опитам да не приемам толкова лично тези грозни обвинения... А който действително се интересува каква е истината, не е толкова трудно да стигне до нея.
Може би е безсмислено да влизам в такива спорове, но имам нетърпимост към непсраведливостта и затова реших да се намеся. Освен това има ситуации, в които малко повече конкретика, внася яснота. Затова реших да допринеса именно с конкретика - местоположение, площ, цена, име на собственик. Малка територия сме, а къща се строи веднъж и е логично преди да се доверим на строител, да потърсим вече построени обекти от него, дали са завършени на време и с изисканото качество, дали собствениците са доволни от изпълнението, колко е струвало и имало ли е допълнителни разходи и т.н.
1ви януари е, нека за един ден поне сме малко по-позитивни.
Желая новата 2020 да е още по-щастлива и успешна на всички
Ивка Шуманска
Чираче - майстор
ср яну 01, 2020 9:25 pmshumanska написа:

Само да ви информирам, че баща ми все още е лекар и то на 2 длъжности в болницата.
Разбирам, че се напрягате. Баща Ви е , все пак. И децата ми ще ме защитават, до кръв. Даже да знаят, че съм изрод. Все пак, информирайте се за общественото в Козлодуй мнение за д-р Шумански. Ще останете разочарована. Съжалявам да го казвам.
shumanska - напреднал
ср яну 01, 2020 9:44 pmЧираче написа:
ср яну 01, 2020 9:25 pmshumanska написа:

Само да ви информирам, че баща ми все още е лекар и то на 2 длъжности в болницата.
Разбирам, че се напрягате. Баща Ви е , все пак. И децата ми ще ме защитават, до кръв. Даже да знаят, че съм изрод. Все пак, информирайте се за общественото в Козлодуй мнение за д-р Шумански. Ще останете разочарована. Съжалявам да го казвам.
Честно казано от повече от 15 години не живея в Козлодуй и наистина нямам идея за общественото мнение. Аз и почти никой не познавам вече там.. ходя си за по 2 дни, за да си видя родителите, баба ми и дядо ми и после пътувма обратно за София, защото съм на работа. Напълно допускам, че може много хора да не го харесват. Първо, защото донякъде основателно, донякъде - не, хората масово не са доволни от лекарите. Второ защото баща ми си е чишит, не особено тактичен, малко грубоват. Но баща ми е, знам си го, че си е такъв и съм му свикнала с недодялаността. Личното ми мнение е, че като лекар е много добър. Виждала съм колко много благодарни пациенти има, виждала съм как го викат за най-тежките случаи, с които друг не смее да се заеме, виждала съм как спасява животи, които другите вече са отписали.
Благодарение на него съм жива, защото в Токуда преди 4 години ме бяха отписали и той (напълно външен и непознат в тази болница) се намеси и ме спасиха. Миналата година едното ми детенце, с близначета съм, береше душа във варненска частна клиника. Бяхме там 2 седмици. През това време се влошаваше непрестанно докато не достигна момента, в който стана безжизнен, неадекватен и така повече от 2 дни! 100 лекаря се изредиха да го гледат, изследват, лекуват, куп консултанти, но накрая баща ми и майка ми вдигнаха телефона и се обадиха в болницата, консултираха главната лекарка там и дадоха наставления. За наша всеобща изненада, тя се вслуша в съветите им и детето ми прескочи трапа. Беше на 2 години.
За съжаление съм лекарско дете, а здравословното ми състояние не е цветущо от няколко години насам. Попадала съм и на много кадърни доктори в София, отдадени на професията си, и на много некадърни. Но до сега не се е случило майка ми и баща ми да сгрешат в диагностицирането на проблемите, през които съм минала и после като ходя на консултации тук да не потвърдят лечението им. Последните години за всяко нещо разчитам изцяло на тях и препдочитам да не ходя по доктори тук, че само хабя нерви, време и средства :D
Няма как да отрека, че баща ми е грубоват в изказа си. Факт е. И тук се сблъсквам с такива доктори и повече не повтарям да отида при тях :D Но специално в лекарските му умения няма как да се осъмня.
Чираче - майстор
https://kozloduy-bg.info/67716/d-r-shum ... olnitsata/

Ако продължавате да задълбавате, и други неща ще излязат. Неприятни за Вас. Спрете се. Моля.
shumanska - напреднал
ср яну 01, 2020 10:18 pmЧираче написа:
https://kozloduy-bg.info/67716/d-r-shum ... olnitsata/

Ако продължавате да задълбавате, и други неща ще излязат. Неприятни за Вас. Спрете се. Моля.
Не разбирам каквоимате предвид. По това време бяхме в Норвегия при кумовете им на гости. Той напусна като завеждащ реанимация в Козлодуй, на която е основател от около 25 години сигурно. Остана в бърза помощ и на кабинет. Не мога да разбера какво имате предвид?
shumanska - напреднал
А причината да напусне е много очевидна, на 60 години не можеше да продължава с денонощните дежурства, ние с брат ми сигурно от последните 10 години му говорехме непрестанно да се спре вече. Сега се опитваме да го откажем от бърза помощ, защото не искам да продължавам да треперя при кой пиян циганин ще го викнат на адрес и какво може да се случи, но той все още не иска...
Има и други причини, които са много естествени, но не е ок да ги оповестя във форума, защото все пак и негови колеги може да четат, града е малък иии ще го поставя в неловка ситуация. Не търсете под вола теле. Няма някакви скрити драми, пикантни истории и т.н.
Аз ако бях лекар в България, особено в държавния сектор, одавна щях да съм прежалила дипломата и да съм се захванала да уча нещо друго...
nikolov333 - майстор
Мила, родна картинка.. Не се впрягайте толкова. :partyman:
Чираче - майстор
ср яну 01, 2020 10:37 pmshumanska написа:
А причината да напусне е много очевидна, на 60 години не можеше да продължава
Глупости говорите. До преди няколко години д-р Ангел Каменов все още практикуваше, макар и на 83 години. Да не говорим за д-р Чирков.
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12

Тема "Строеж на къща - въпроси" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: