Бегай да хвърляш цепеници че ти изгасна камината. От 4 години не съм изгорил и едно дърво, а ти с пелетна горелка, газов котел и още точиш и мааш с брадвата. Подавай газ на стенния че ще му ръждясат частите. 13 кубика газ и дал торба пари за газов. За чий беше тоя зор да станеш абонат на газовата, м? Че аз за готвене съм изхарчил толко за това време. Ти, дърварю, нали си направи котела от 3 на 5 хода че и турболатори навря. Карпат във вида, в който го взимаш от магазина, знаеш ли каква ефективност има с пелетна горелка? Кажи ми, ти преброи ли колко хора си повдигнаха казаните на пиедестал и колко ламарина се наряза и изкриви, за да бъде наврята в такива котли? Едва ли е щото хората разполагат с ъглошлайф и телоподаващо и е така да си ги разработват.
А, Анди беснее! Споко бе, за всичко си има време. По Нова година Стенния си върши работата перфектно.
Темата е за разход на пелети, та съм наблъскал бункера с чували от по 25 кила, работя за гръб и правя разход на пелети. Напредвам и то със съвсем приличен разход, при прилично изгаряне, намалено количество отходен продукт и емисии.
https://photos.app.goo.gl/VPY3rLaZYASe8wvP9