Най - вълнуващия въпрос зимно време.
radius - майстор
براوو مسٹر کرسٹو :lol:
ky-kyy - майстор
пет яну 03, 2020 4:38 pmradius написа:
Ко речи ? :shock: :?
Christo - майстор
пет яну 03, 2020 4:38 pmradius написа:
Жив и здрав, г-н Radius! И за много години.
Не исках никого да обиждам! Самият аз не винаги съм безупречен... Старая се, колкото мога. Не се ли стараем, излагаме се...
Двамата грамотни, обяснението на Моториста носи много повече полза, отколкото вреда, с няколкото грешки.
Да бяхте обяснили вие!
harley davidson - специалист
Е...! Дойде време и аз да забия моето управление в стената..Котелът ми е същият- Хидро Терм. Блокира ми на рум-терм и край..!! Запалих го преди три дни без проблем,но след като достигна стайна температура- блокира. Рестартирах десетина пъти,но без резултат. Не ме допуска до никакво меню. От приемника на стайния термостат имам опция за ръчен режим,но не сработва. Отворих управлението и откачих стайния термостат,но никакъв резултат. Взех платката и я монтирах на същия като моя котел при един познат,но....... Не работи и там..Ясно.!!!Нова платка. Обадих се във фирмата от която закупих котела и от там ми дадоха цена-250лв. Ееее....! Отказах се. Смятам да сложа една от новите Натурела с тъчскрийн .Поръчах я,но има едно две неща с които трябва да се съобразя.. Това управление няма необходимият за мен режим -поддръжка в готовност . Или по-точно да ми храни за 2 сек. през 40 мин. горелката до като не работи. Оригиналното го има.. За целта ще си взема едно реле за време-циклично( DH48S-S ),което ще настроя и свържа към ел.мотора на шнека. Един датчик за димните ще дава инфо за това дали е разпалена горелката или е изгасена. Мисля,че ще стане,защото с тунинга не повишава повече от 120*. Само не знам обаче какво да измисля за гасенето. Тогава това управление има функцията да пуска за известно време само вентилатора за да доизгори пелетите ,а това при мен не е от полза . Някаква идея...???
Жоро Георгиев - специалист
Стаен термостат CW 100, от къде знае кога сменяме лятно часово време със зимно та сам си настройва часовника? В менюто му не видях ни най-малък намек за свързване с интернет.
Георги767 - специалист
Има си го като опция в настройките Точка на
менюто
Описание на функциите
Час Задайте актуалния час.
Дата Задайте актуалната дата.
Лятно време Включване или изключване на
автоматичното превключване между лятно
и зимно време.
Когато е настроено ВКЛ., часът
автоматично се превключва (в последната
неделя на март от 02:00 часа на 03:00
часа, в последната неделя на октомври от
03:00 часа на 02:00 часа).
download/file.php?id=137008&mode=view Еиййй...Направо пее..!!! перфектна работа и възможност за най-добри настройки..!! Старата оригинална платка я дадох на сервиз и за 40 кинта бе готова..Е..за резервен авариен вариант..
Вместо коминен датчик монтирахме светлинен за да е по-коректно =D> . 10мм.неръждавейка тръбичка 30см. дълга монтирана малко над горивната камера.. :supz:

Тема "Стaен термостат-проблем" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: