Някой купил ли си е текстилната лента, която предлагат от вчера ?

пет яну 03, 2020 9:17 pmcholev написа: Гаче под нулата новия перформънс не бачка. (без шлайфа)Чолев ако не виждаш иди на дофтор да ти изпише едни цайси и погледни какво пише на батерията. Температурен диапазон за употреба от +10 до +40 градуса или ще преоткриваме топлата вода от ново за литиевите елементи. те толкова си може лития. Стани химик или физик и измисли други акумулатори дето да държат. За толкоз пара такъв капацитет и такова тегло. Стига си гледал разни клипчета от същите такива всезанйковци като теб. И те са същите като теб колекционери дето се чудят как да си покажат колекцията и за да им намерят приложение я тестват. След година и на +10 градуса няма да бачкат.
............................
пон дек 30, 2019 9:47 amпишман_майстор написа: Това за студа и отказ да работи, не е ли нарочно предизвикан (д)ефект? Може би елементите в аку-то са с лошо токоотдаване в студ и така пазят батерията от тотален ( предварителен ) провал?Има елементи които успяват да работят прилично при температури под, но близки до нулата. Тези явно не са от тях. Жалко, че колегата си върна винтоверта без причина, то било нормално да не работи в студа...
пет яну 03, 2020 10:42 pmradia написа: Имам няколко машинки "Парксайд" и съм доволен. За хоби-работи са много добри и не очаквам чудеса от тях. Преди време чух един лаф: "Луканка от 5 лв. килото няма!" Та и с машинките е така...И аз бях като теб доволен, до момента в който минаха 3 години и гаранцията изтече. После ми се наложи да ползвам за 5ти път верта и той думна. А преди това и батериите започнаха да се разреждат бързо и да се зареждат пак така.![]()
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: