Нека намерим най-тънките цени.
muhala - майстор
Някой купил ли си е текстилната лента, която предлагат от вчера ?
Изображение
cholev - майстор
пет яну 03, 2020 9:41 pmmuhala написа:
Някой купил ли си е текстилната лента, която предлагат от вчера ?
Какво за лентата. Най вероятно всички я имат. Не е ли 3М най доброто на пазара. Поне 'на времето' така беше
lov - майстор
пет яну 03, 2020 9:17 pmcholev написа:
Гаче под нулата новия перформънс не бачка. (без шлайфа)
............................
Чолев ако не виждаш иди на дофтор да ти изпише едни цайси и погледни какво пише на батерията. Температурен диапазон за употреба от +10 до +40 градуса или ще преоткриваме топлата вода от ново за литиевите елементи. те толкова си може лития. Стани химик или физик и измисли други акумулатори дето да държат. За толкоз пара такъв капацитет и такова тегло. Стига си гледал разни клипчета от същите такива всезанйковци като теб. И те са същите като теб колекционери дето се чудят как да си покажат колекцията и за да им намерят приложение я тестват. След година и на +10 градуса няма да бачкат. :cool:
Кат искаш да си температурно що годе независим беж на обратно към тучовете на никел кадмиеви акута. Те държат и на доста по ниски температури ама и те не са панацея. При -10 се спира всякаква работа с акумулаторни инструменти. Представям си те на -30 и, как ще работиш кога и другите класически ел. машинки отказват да работят щото греста и маслото станало на камък. Ти ще превъртиш заради тая твоя лидълска колекция. :lol:
Още кат си помисля как ще реагираш и ме заболява стомаха. Сигурно цяла вече ще се сещам за теб да си оправям настроението. :)

Относно лентата. лента като лента купуваш я само ако ти трябва лепилото не е вечно и старее. А май ми се струва че по железариите съм я виждал на по тънка цена. То изглежда че е евтино ама е малко като количество. гаргите много я обичат по разни тръбни изолация. Смятат я вероятно за храна.
:shock:
Имам няколко машинки "Парксайд" и съм доволен. За хоби-работи са много добри и не очаквам чудеса от тях. Преди време чух един лаф: "Луканка от 5 лв. килото няма!" Та и с машинките е така... :partyman:
пишман_майстор - майстор
Имах съмнение, че акумулаторите са с лошо токоотдаване в студа
пон дек 30, 2019 9:47 amпишман_майстор написа:
Това за студа и отказ да работи, не е ли нарочно предизвикан (д)ефект? Може би елементите в аку-то са с лошо токоотдаване в студ и така пазят батерията от тотален ( предварителен ) провал?
Има елементи които успяват да работят прилично при температури под, но близки до нулата. Тези явно не са от тях. Жалко, че колегата си върна винтоверта без причина, то било нормално да не работи в студа...
Passa - специалист
пет яну 03, 2020 10:42 pmradia написа:
Имам няколко машинки "Парксайд" и съм доволен. За хоби-работи са много добри и не очаквам чудеса от тях. Преди време чух един лаф: "Луканка от 5 лв. килото няма!" Та и с машинките е така... :partyman:
И аз бях като теб доволен, до момента в който минаха 3 години и гаранцията изтече. После ми се наложи да ползвам за 5ти път верта и той думна. А преди това и батериите започнаха да се разреждат бързо и да се зареждат пак така.
Да не почвам и кабелните им творения че и там може Енциклопедия да се издаде.
Ползваш и хвърляш и си пак на опашката в Лидл........... :sad:

Едит:
Хубавите литиеви клетки работят и под нулата. Самсунга що върти в перформънса, че и старите им машинки от Лидл с по калпави Клетки.....
В Самсунговите клетки слагали уж Протактинии- слухове само. :)
пишман_майстор - майстор
Току що ми се обади френд. Купил и той новия пърформънс , оставил го в гаража . Там било хладно и притрябвал му нещо, натиска копчелака и никой няма отсреща. Успокоих го, казах му да го държи до кревата на топло. Доста се изнервил, мислил, че има дефект нещо.
Chefo77 - майстор
Аз да взема да направя клипче утре сутрин как литиева батерия работи при ниски температури. Тя си стои в пикапа денонощно...
Passa - специалист
И аз за сефте чувам че Литиевите йони и всички останали тежки метали вътре замръзвали :wink:
Ми то тогава Литиевите клетки са много зле от всякъде.

Телефона ми като карам ски на - 20 си бачка добре в джоба на якето.
пишман_майстор - майстор
Че то на моите Рьоби си работят , хем не са нещо марка. И на ръчния ми циркуляр ( диуолт ) и на него си работят . Е вече на кучи студ не знам, то не съм и опитвал.

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 6" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: