• 1
  • 2
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
вт дек 31, 2019 10:56 amburner написа:
Според мен не е нужна никаква стръскваща система. Поне при мен проблемът изчезна след разширяването на отвора над шнека. Преди малко минах и попитах, както обещах. Шефът на фирмата ми каза, че се реже само в долния край на отвора над шнека. На въпросът ми колко се реже, отговори - доколкото е възможно. Не знам, дали може да се реже с някакъв дремел на място. Поне при мен демонтираха бункера. Но дали се сваля шнека с редуктора и още нещо, това не знам.
Това от мен. Ако нямаш умения и инструменти сам да извършиш интервенцията, прежали пари и намери компетентни хора, които помнят тази проблемна серия и са прорязвали бункера, и знаят какво точно правят. Няма смисъл да се мъчиш повече. А, щях да забравя. Проблемът е съществувал и при 25 киловатовите камини. И е решаван чрез рязане.
Успех.
Благодар ви много весело посрещане на новата година.
lov - майстор
Ето обещаните снимки. Пак да предупредя бункерчето е на промишлена машина. И през него върви като почнеш от ситна стърготина, минеш през талаш, дървесен чипс че дори и бракувани пелети. И какъвто се сетиш дървесен отпадък от производство.Ограничението е само по големина без значение на влажността. Поради тези обстоятелства получаването на такъв джоб е гарантирано особенно при ситната и влажна стърготина и няма как да се мине без стръскваща система.
Дано схванеш идеята как е направена тая клатушка. Ако нещо не е ясно питай ще обяснявам.

Прикачен файл

IMG_20191213_125201а.jpg

Прикачен файл

IMG_20191213_125046а.jpg
Antonii - майстор
Ако искате стръскаща система, то монтирайте отвън на бункера едни виброшлайф който се пуска и спира чрез реле за време и сте готов.
lov - майстор
При мен не стана на един друг бункер. Даже двигателя си беше точно за вибромаса. На къде ли не го местихме, че да успее да влезе в резонас и все не става. Работи доста време както си трябва и в един момент кат каже не ща и те това е. :)
  • 1
  • 2

Тема "Въздушен джоб при пълен бункер." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: