вт дек 17, 2019 6:03 amyanush написа:Каква помпа ти трябва колега ? Мотае ми се една 25/7 130 мм ако ти трябва да ти я пратя за някой експеримент.
Не днес се надявам да стане.Всичко е много странно ...което ме навежда на диагноза помпа ... 2-3 часа този кръг работи 2-3 часа не иска и те така иначе "проблемната помпа" си изглежда,че работи в смисъл бръмчи и вибрира все едно работи.Намерил съм работеща по малка помпа и днес ще я сменяме за проба ако не ме излъже майстора.
вт дек 17, 2019 9:27 amspeka_rs написа:Благодаря колега за предложената помощ,но се оправихме...вт дек 17, 2019 6:03 amyanush написа:Каква помпа ти трябва колега ? Мотае ми се една 25/7 130 мм ако ти трябва да ти я пратя за някой експеримент.
Не днес се надявам да стане.Всичко е много странно ...което ме навежда на диагноза помпа ... 2-3 часа този кръг работи 2-3 часа не иска и те така иначе "проблемната помпа" си изглежда,че работи в смисъл бръмчи и вибрира все едно работи.Намерил съм работеща по малка помпа и днес ще я сменяме за проба ако не ме излъже майстора.