• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 22
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
sa6koto9308 - специалист
А и забравих да кажа клапата на изхода на котела съм я махнал.
aanudis - напреднал
нед яну 05, 2020 5:59 pmsa6koto9308 написа:
Аз имам турболатор между втората и третата риза на котела дойде заедно с комплекта на котела. А доло при горелката имам тухлички. Те също дойдеха с комплекта. Заради тях ми е малък пепелника и по-често се налага да изривам пепелта понеже съм и на слънчогледови пелети.
При мен е същото и котела и горелката са ни еднакви. И онази ламаринка по-горе където си я снимал си ми е там, не съм я махал.. може да пробвам и аз да я махна да видя.. Аз само че горя дървени пелети, и винаги съм се питал как ще е със слънчогледови, ама като гледам доста добре се справя.

Ще съм благодарен ако можеш да пратиш на ЛС какви са ти настройките за подаване/пауза/вент да ги имам ако някой ден реша да мина на слънчоглед... А и ти пратих едно ЛС с един въпрос ама незнам дали е пратено, нали има някакви рестрикции за нови юзъри.

Казваш че често ти гасяла горелката.. да не е да ти е спряна мин. мощност на котела и като достигне температурата по настройки и да гаси вместо да минава на мин. мощност?
sa6koto9308 - специалист
Единствено което опитах е да увелича паузата на минимална мощност та да намаля мощността в краина сметка но тогава сигорно се получава неравномерно горене и започва да се задръства та си я оставих както са ми я настройли
Ееее, най после да се разпише из форума за ПелеПа Брена. Доволен съм.
Като са сетя само как прихълцвах по нея!!!
sa6koto9308 - специалист
Значи си виждал зор с нея ли :-D
нед яну 05, 2020 6:23 pmsa6koto9308 написа:
Значи си виждал зор с нея ли :-D
Да бе, сънувах я- то си е зор, ма не бях сигурен дали ше се справи със слънчогледовите, та кандисах на брюнетка. Сега разбирам, че съм загубил дето не съм общувал с червенокоска.
sa6koto9308 - специалист
Ами явно не е капризна щом гори слънчогледови, но трябва да си разбираш, за да я настройш правилно.
Чакай,чи ни вдянах- ти оплака ли са или са пофали?!
Хахааа! Шегичка.
sa6koto9308 - специалист
По-скоро се оплаках понеже тези горелки според мен нямат сервиз. Моята я монтираха от Тератерм и никакви настройки не правиха. Само я пуснаха биха печат на гаранцията, накараха ме да се подпиша взеха ми 40 лв и си тръгнаха. После в последствие открих един мъж в Facebook и човека по тела ми я настрой :-D
sa6koto9308 - специалист
А въпросният мъж работи в Бош Термотехника
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 22

Тема "Пелетна горелка Bosch Pellet Brenn 2000" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: