Прикачен файл:
gf.jpg (4.85 KиБ) Видяна 2820 пъти
Прикачен файл:
gf1.jpg (5.93 KиБ) Видяна 2820 пъти
чет яну 02, 2020 11:12 pmmiro_800 написа: Ако през този отвор с перчати гайки се чисти цялата чернилка, то това е идеално! А не да залягаш като нас под камината все едно ремонтираш кола пред блока.От там се чисти! Горе има 3 реда тръби не два като при старите. Задния ред е за димогарните тръби пепелта пада в малката ревизия![]()
пон дек 09, 2019 8:29 amVurbanov 90 написа:Здрасти. И аз съм със същата камина . Сега направих с твоите настройки да видя как ще работи. Тез от фирмата идваха няколко пъти ама все същото. Гори ,гасне ,не пали .Не може да се разчита на нея. И таймерите ми в 3 от 5 случая работят между другото. С какви пелети си. Аз ползвам на пелети маркет .
Ето клипче
чет окт 20, 2016 8:22 pmneponosima написа: Здравейте! Някой може ли да ми каже, защо се получава това: Паля камината и след десетина минути изпише, че е топло и пауза. От стайният термостат ли е или от
Здравейте, прочетох проблема Ви относно камината голден файър, от 2016г. Интересува ме - имате ли още описания проблем? Благодаря предварително!
нед яну 05, 2020 8:12 pmradokova4ev написа:По моите настройки гори ли както трябва? Пелетите са ми в момента на корона Варна има ги в олхпон дек 09, 2019 8:29 amVurbanov 90 написа:Здрасти. И аз съм със същата камина . Сега направих с твоите настройки да видя как ще работи. Тез от фирмата идваха няколко пъти ама все същото. Гори ,гасне ,не пали .Не може да се разчита на нея. И таймерите ми в 3 от 5 случая работят между другото. С какви пелети си. Аз ползвам на пелети маркет .
Ето клипче
пон яну 06, 2020 8:21 amVurbanov 90 написа:Не ми се получи с тези настройки. Пепелта ми остава едра като недогоряла. И при запалване много пуши. Може би единствено днес ще пробвам да оставя вентилатора не на автоматичен режим , а на 4 да е максимума. Ще пробвам да видим.нед яну 05, 2020 8:12 pmradokova4ev написа:По моите настройки гори ли както трябва? Пелетите са ми в момента на корона Варна има ги в олхпон дек 09, 2019 8:29 amVurbanov 90 написа:Здрасти. И аз съм със същата камина . Сега направих с твоите настройки да видя как ще работи. Тез от фирмата идваха няколко пъти ама все същото. Гори ,гасне ,не пали .Не може да се разчита на нея. И таймерите ми в 3 от 5 случая работят между другото. С какви пелети си. Аз ползвам на пелети маркет .
Ето клипче
пон яну 06, 2020 10:16 amradokova4ev написа:Той винаги е в автоматичен режим! Намали вентилатора с по 100 оборота на всяка степен! Много ти дърпа кумина явно! Аз имам големи драми с моя, аз съм на 15 сти еташ кумина на 17 стия. Има ли вятър камината се побърквапон яну 06, 2020 8:21 amVurbanov 90 написа:Не ми се получи с тези настройки. Пепелта ми остава едра като недогоряла. И при запалване много пуши. Може би единствено днес ще пробвам да оставя вентилатора не на автоматичен режим , а на 4 да е максимума. Ще пробвам да видим.нед яну 05, 2020 8:12 pmradokova4ev написа:По моите настройки гори ли както трябва? Пелетите са ми в момента на корона Варна има ги в олх
Здрасти. И аз съм със същата камина . Сега направих с твоите настройки да видя как ще работи. Тез от фирмата идваха няколко пъти ама все същото. Гори ,гасне ,не пали .Не може да се разчита на нея. И таймерите ми в 3 от 5 случая работят между другото. С какви пелети си. Аз ползвам на пелети маркет .
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: