пет яну 17, 2020 3:05 pmmorfei1 написа: Малко грешно се изразих.... четох го преди няколко дни ама не закон, а статия. Сега не мога да намеря новината и не се сещам точко къде я четох. Казано нократко, ставаше въпрос, че ЕС са гласували нещо си с което вече, потребители на Топлофикация, които вече не са нейни абонати, не са длъжни да плащат няква такса тръби ли е, не знам си какво. С това нещо което са приели, Топлофикация нямало как да задължи, някой с нещо си и т.н.т след като не са им абонати. Това което е приело ЕС, не е конкретно към Топлофикация и за нея, но я касае понеже не може да извива ръцете на бившите си абонати. Общо взето за това ставаше въпрос в статията. Интересното е, че сега като се опитвам да го намера, намирам някви новини от края на миналата година, където Съдът на ЕС се е произнесъл, точно обратното....Ей така тръгват fake news.... после ще се окаже, че не било прието от Европейският съюз, ами било обсъждано от управляващата коалиция. И не било за топлофикация, ами било за заводите за цимент, примерно... Разрови се и намери материали и ги покажи, защото иначе си е точно пропаганда това, което правиш!чак пък толкова наобратно ли да съм чел тази статия..... възможно е щот принципно не ме засяга
![]()