Явно съм глупава. Първо се хванахме с една фирма да ни направи целия ремонт, платихме 2 хил. лв. за дограма която така и не дойде, защото фирмата фалира. Сега я ги видим тези пари, я - не. После дойде един майстор да направи шпакловките, направи едната стая и тъй като и на него не му платиха от фирмата той взе че открадна няколко пакета с шпакловка, лепила и др. да си навакса труда. После дойде един фаянсаджия, обаче искал някой друг да му направи замазката в банята. След него случихме на този, който явно освен че не му пука върху какво лепи, смесва и лепилата. Ами всъщност отчаяно исках да чуя, че можем да оставим плочките така, защото сме назад с 2500 лв., а и ако ги махнем трябва нови пари за труд и лепило. Че и за плочки. Извинявам се, ако съм издразнила някого.
и не се връзвай на вечния сърдитко във форума

аз също съм от Бургас и съм говорил с над 10 майстора за баня
с някои от тях съм се срещал лично
- един не идва, друг не става за нищо и т.н.
Винаги има риск при избор на майстор и докато не стане ремонта не можеш да си сигурна за самата работа
Лошото в Бургас е че и за 15лв и за 25лв на квадрат може да ти дойдат еднакво некадърни майстори
Цената не е определяща за качеството на работата, поне тук в нашият град
Аз също намерих майстор за 15лв и определено имам доста забележки, но какво да се прави