Кое точно да припилвам, дупката на запалката ли да направя по голяма? Моя работа ли е да преправям камината или да викам инсталатора, да ми вземе пари и да ми каже, че така трябва да си е, или да ми каже че съм я преправял и ми отпада гаранцията?
нед мар 01, 2020 6:11 pmfilmatoplo написа: Според мен кошницата трябва да си лежи плътно и да си опира добре по периферията ,въздуха трябва да преминава само през запалката и през отворчетата на дъното на кошничката .Този процеп на снимката определено ще бърка малко приоритета на въздушните потоци за което са определени .С малко припилване тук-там кошничката ще си легне плътно на местото същевременно и запалката трябва да е в отвора на кошницата .Пробвай да я поставиш да си легне добре ,ако пали и работи така я дръж.и моята е като на колегата трябва да пропиля отвора на запалката и все пак 3000лв с монтажа за камината и да почвам да я ремонтирам не ми се вижда нормално а камината е добра за цената си,ако има инсталатори които следят форума могат да сигнализират Грейко и да се отстранят тези дребни кусури