нед мар 08, 2020 7:12 pmplam 12 написа: Питане серпентините на бойлера ми са черна тръба ако прекарам преобразувател за ръжда да се получи лек филм вътре в тръбата ще сгреша ли сНяма.
цел да не корозират за на пред.

нед мар 08, 2020 7:12 pmplam 12 написа: Питане серпентините на бойлера ми са черна тръба ако прекарам преобразувател за ръжда да се получи лек филм вътре в тръбата ще сгреша ли сНяма.
цел да не корозират за на пред.
вт мар 10, 2020 8:32 pmfilmatoplo написа: Искаш да правиш -Дрейнбек система ли .Да искам да си направя дрейнбег система и за да не се повтарям в горните си постове уточних кое как колко хора и т.н. ( извинявям се ако пак трябва да ми се четат постовете) Благодаря.
ср мар 11, 2020 9:15 amAndri01 написа: Слагаш ДС на топлата вода. Единствения проблем е, че там губиш едни 3-4л. до като се загреят в началото заедно с бойлера. Аз от около 10-на години съм така. С този"Теси" ,с желязната серпентина ще имаш проблеми. Номера с ръждо-преобразователя го правя от 4-5г. два пъти годишно и горе-долу става. Но единия "Теси" им го върнах!Ми като не ползваш правилната вода и правилнияТ ръждопреобразовател...
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: