Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Gecata36 - специалист
За 1 час пада със 0,5 градуса в стаята
Gecata36 - специалист
Благодаря ви много за съветите, парното в момента таботи идеално, имам едно питаме обаче помпата ми е wilo за радиаторите гледам че е сложена на 3 та степен обаче се чува шум от бърза вода само в радиатора който е на спалнята пробвах с обезвъздушаване не става сложих я на 1 ва степен и шума изчезна дали е добре да я държа така забелязах че така радиаторите стоят повече време горещи от преди и вдига със 0.3 градуса повече в стаята от преди благодаря предватително
Gecata36 - специалист
Помпата е wilo star-stg-25/4
28-38-48 W
Две са, той пита за радиаторната.
Макар, че горелката има голяма мощност, понеже е споделена и предполагам, че не е нужна цялата мисля, че на 1 ще е достатъчно.
Gecata36 - специалист
4 радиатора са 3 в спалните и 1 в коридора и една лира в банята и подово в хола и коридора към 60 квадрата е подовото, винтилите на всичките радиатори са на макс отворени Понеже сме с бебе пък и жената иска да и е топло 😂😂😂😂
Gecata36 - специалист
Горелката вдига до 4 та степен от 5 ако е от значение
filmatoplo - майстор
Свали я на 3 степен ,то и тя ти е много в това топло време .Степените се променят като се влезе в малкото меню с натискане и задържане 6 секунди на бутон -М ,като започне да мига -u01 натискаш еднократно за секунда бутон -Р да отидеш на второто показание , мига ти -u02 тук ти показва на коя степен си ,щом си на 4 ,с бутон -Минус сваляш степента на 3 , и запаметяваш с натискане за 1 секунда бутон -Р. :wink: Излизаш от менюто като натиснеш и задържиш бутона -М за 6 секунди да се върне на нормалния екран . :wink:

Тема "Котел на пелети?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: