А бе Филме, ква студена сграда?! Той иска да съкрати третата, че му е много, бре? В момента са топля на 44-45 градуса. С 55 ши са сваря, ако нямам глави.

ср апр 01, 2020 7:31 pmandy_forresite написа: Трябва термоконтрол (термостат, термоглави, таймери и пр). Когато нямаме нито едно, най-бързо става с равни Р3 и Р2, както спомена Трифон. Приемаме че темперирането на системата и стаите ще е по-бавно.Той Трифон са газира есенеска и го чакаме да продаде пелетарника а и днес трябва да черпи, намалиха цената на газта.
Значи, да обобщим 4-те достъпни начини при грейко за контрол над температурата:
Термостатични глави
Термостат (стаен)
Таймери
Трифон
Или накратко - "четирите Те-та"![]()
ср апр 01, 2020 7:26 pmfilmatoplo написа: Няма лошо ,той не казва дали има термоглави ,не казва и че умира от жега,само не искал третаМи ни му тряба бе, пациента винаги има право. Пък и по тона му усещам, да му е в повече, та не влиза аналогично на ситуацията с твоя мръзнещ пациент. Свят шарен..Ти хубаво му каза да я махне с корекция в настройките .Един човек ми ревеше че горелката му сваляла степени и той мръзнел -сега има три степени -Трета степен
.
вт мар 31, 2020 11:26 pmПламен Georgiev написа: Привет! Можете ли да ми помогнете ? Искам горелката да работи само на 2-ра и 1-ва степен ,-устройва ме .Трета ми идва в повече.Какво да разместя и колко? Сега съспенда е 10/5/0 - темп. на водата е 65Филмовия разбрахми чи мръзни, ма Пламен муй топло.
ср апр 08, 2020 2:23 pmТрифон П.Трифонов написа: Юли месец как ше го цериш да не минава в пъддръжка? На двора ако я извадиш- става.Е как 3 години не искаше да стигне до там а сега изведнъж му хрумна?....
пет апр 10, 2020 5:00 pmvesonp1 написа:Според мен е от пелетите. Ако пелетите са по ситни вероятно шнека загребва повече.ср апр 08, 2020 2:23 pmТрифон П.Трифонов написа: Юли месец как ше го цериш да не минава в пъддръжка? На двора ако я извадиш- става.Е как 3 години не искаше да стигне до там а сега изведнъж му хрумна?....
Повече от 63 не е правило никога а сега 68....сигурно е келяв датчика
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: