Колчета 1м?? Не са ли малки ,бе градско? Аз до сега карах с дървени по на 1,80-2м. Но ще минавам и аз на Джелезни, смятах ги към 2м - 4050см в земята и другото за връзване. 

съб апр 11, 2020 6:51 pmAndri01 написа: Колчета 1м?? Не са ли малки ,бе градско? Аз до сега карах с дървени по на 1,80-2м. Но ще минавам и аз на Джелезни, смятах ги към 2м - 4050см в земята и другото за връзване.Вътре няма нужда от високи/ дълги. От край до край по дължина на оранжерията има пуснати телове с PVC покритие . през скоба на всяка дъга / през 1м за да не провисват/ От теловете се спуска зелен сезал за привързване към зелените колчета от арматурно джелязо. ДоматЯ се привързва към колче или сезала според височина със пак зелена плоска телПлоската част към домата не стегнато.Плоската тел е за много кратна употреба / от бай Али/. Нейно подобие даже пуснаха в кауфл.Леко осукваш краищата . На макаричката има ножичка за срязване.![]()
съб апр 11, 2020 8:40 pmschuldiner написа: ...един стар бадем - 60 см стъбло... Пробвал съм с какво ли не да го режа, не става. И професионалисти са идвали. След 5 минути си тръгват. Как да го резна...Много твърд, не се реже, изхабява веригата или какво друго, че не може?
съб апр 11, 2020 9:29 pmnautilus33 написа: Да, слагал съм, Но само в оранжерията, и уж я пресях. Иначе е плъзнал из цялата градина и още от миналата година се е завъдил и много поразии направи.Миналата година съсед си вкара такъв автогол с торта.Слагай примамки и дано ги изтребиш
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: