съб май 02, 2020 11:45 amky-kyy написа: Как вървят краставичоците, веКво да става бре?
Целогодишните краставици от време на време все още минава някоя булка сутрин рано да ги обере.

А в кофичките са на две листа.

съб май 02, 2020 5:31 pmkr1100 написа: Да беше питал още след 13.03 като сложиха карантината та да ти кажа.Тия подробности не са ме интересували, инак щях да питам.Ама ти къде се тикаш? Трябва да минеш КПП до аерогарата и после на излизане от града малко след бившия Елпром / а там навалицата стига понякога по Вл.Варненчик почти до светофара на МОЛ а
![]()
пон май 04, 2020 2:55 pmkr1100 написа: ...Червен от детските ми години, много вкусен и ароматен.
Какъв сорт е доматения разсад ?
пон май 04, 2020 4:20 pmТрифон П.Трифонов написа:Домата-чушка е много вкусен, ама много, събери на мен семена, благодаря предварително, сменям за сливова или калвадоспон май 04, 2020 2:55 pmkr1100 написа: ...Червен от детските ми години, много вкусен и ароматен.
Какъв сорт е доматения разсад ?
Розов, завъден 2008- 2010г.
Тия са от семена, събирани от Майка, преди 2014г.
Имам подарен, от баба Гана, розово биволско сърце, червено биволско сърце и домат чушка.
От последните не зная дали ще събирам семена.
За градушката не съм мислил. Помня я миналата година. Бях на работа и чак не ми се прибираше. Пак стана така, че не съм подготвен. И мулч не съм купувал. Каквото стане.
Бе я казвайте от къде и какъв да купя! За Варна иде реч.
пон май 04, 2020 4:35 pmТрифон П.Трифонов написа:Че сОбереш де, ле си 1/8 разложенинпон май 04, 2020 4:28 pmborchoyor написа: Домата-чушка е много вкусен, ама много, събери на мен семена,Убаво, че сЪбера, Борче.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: