чет апр 30, 2020 11:53 amРуди написа: Ами, аз не бих си прекарал гостите през гаража вкъщи. Обикновено е натурия някаква там, мирише от бидона със зелето/джибрите, кал от мокрите гуми на колата, бензинови пари ... По-добре си остави един коридор 1.30 м, пък си предвиди голям отвор към дневната за едрите мебели.Съгласен съм с всичко казано и след обеда ще го мислим..
Пък може гаража ти да е като аптека? Виждам че къщата няма килер, сигурно там ще са ти резервните бири, шишета и консерви, лук и картофи, прахосмукачката, дъската за гладене и прочее.
Телевизор на прозореца не се връзва особено, бих му сменил мястото с дивана. Аз ползвам дивана за четене и искам да съм до светлината, но на други им харесва да е в тъмния ъгъл.
Предвиди си отдушник (комин) за ширма над печката, щото иначе трябва да изведеш миризмите от готвенето на верандата. Ако пратиш барбекюто на гърба на печката, може да изглеждат като един комин с две секции.
Добре е да има отдушник с вентилатор и за банята, прозореца към коридора/гаража не е пълноценно проветряване.