Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Antonini - специалист
пон май 11, 2020 9:01 pmiliya_i написа:
пон май 11, 2020 8:59 pmAntonini написа:
пон май 11, 2020 8:56 pmiliya_i написа:
Има такъв случай. Аз ползвам радиатор на термостат и пълна мощност от 10 години без проблем. Е, верно само през зимата, та общо му се събират около 4 години работа. :)
Това ако е реално то той трябва да е модела с най ниската мощност. Мисля че бяха 1800W Просто не вярвам да е като моя 2500W тази мощност направо гори боята отгоре като поработи няколко часа на макс...
2500 W e, но от по-новите на същата фабрика, с марка Теси.
Ахаа, явно са подобрили недостатъците. Би ли пратил снимка на модела? Нали е сух - не маслен?
iliya_i - майстор
Маслен е, не е сух, но мощността която комутира терморегулатора е същата. От гледна точка на комутациите, масления е по-инертен и комутациите на терморегулатора съответно по-редки.
krasi92 - майстор
Моето швеицарско сирене не си знае годините. Може би е слаб или силен. С двоен бутон е за нагревателите. Понеже имах силови контакти 25а бакелитови във всяко помещение и щепсели не са сменявани.
Antonini - специалист
пон май 11, 2020 10:12 pmkrasi92 написа:
Моето швеицарско сирене не си знае годините. Може би е слаб или силен. С двоен бутон е за нагревателите. Понеже имах силови контакти 25а бакелитови във всяко помещение и щепсели не са сменявани.
С двоен бутон за нагревателите какво имаш предвид? Две копченца или едно широко и общо което комутира две линии? Защото ако е с две копченца трябва да е преправян от някого. Няма начин така да е произведен.
krasi92 - майстор
Два отделни бутона в стандартен корпус за един. Не е преправян

Тема "Моля за помощ за свързване на радиатор СМЯДОВО" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: