съб яну 18, 2020 10:00 amfilmatoplo написа:БлагодаряРазхода ти е супер ,като се има предвид че на първа степен тази горелка с тези настройки е 12 киловата ,или ще гори малко над 2 кг на час.Остава да си добре изолиран и да ползваш термоглави ,или най добре -стаен термостат.
![]()
пет юни 12, 2020 9:08 amfilmatoplo написа:Имам нужда от помощ за този модел на фероли работи няколко часа и исписва грешка А01 от фирмата дето я купих ми праща ха няколко пъти "майстор" които всеки път взима по 30лв за настройка и проблема си остава същия на края каза че тока не бил в ред и няма какво повече да и направиДобра е ,въпрос на настройки.
нед дек 16, 2012 11:23 pmnaskov написа: Нормално е , защото горелката работи на първа степен и няма какво да модулира, затова изключва. Няма да имаш промяна на разхода. Ако искаш намали въздуха на първата степен с 10-20Па и увеличи т07 с 1-2 сек. Така ще имаш със сигурност понижение на разхода, но съответно и на мощносттаМоже ли телефон за връзка имам голям проблем със горелка фероли сивата
пет ное 06, 2020 9:38 pmfilmatoplo написа: От къде си.От село Искрец на 50км от София
съб ное 07, 2020 6:14 amIvkonii1 написа:Здравей, в това село не си единствения с проблеми. Примерно имаше други марки които са два пъти по- скъпи горелки пострадали от тока. Твърде възможно да е от тока. Други хора от там казват, че редовно спират тока.пет ное 06, 2020 9:38 pmfilmatoplo написа: От къде си.От село Искрец на 50км от София
съб ное 07, 2020 7:34 ambrassSob написа:От както съм я сложил тока не е спирал купих и стабилизатор със серво мотор не вярвам да е от тока как по някой път работи 12 часа някой път 24 и дава грешка А01съб ное 07, 2020 6:14 amIvkonii1 написа:Здравей, в това село не си единствения с проблеми. Примерно имаше други марки които са два пъти по- скъпи горелки пострадали от тока. Твърде възможно да е от тока. Други хора от там казват, че редовно спират тока.пет ное 06, 2020 9:38 pmfilmatoplo написа: От къде си.От село Искрец на 50км от София
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: