• 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 17
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
filmatoplo - майстор
:) Разхода ти е супер ,като се има предвид че на първа степен тази горелка с тези настройки е 12 киловата ,или ще гори малко над 2 кг на час.Остава да си добре изолиран и да ползваш термоглави ,или най добре -стаен термостат. :wink:
съб яну 18, 2020 10:00 amfilmatoplo написа:
:) Разхода ти е супер ,като се има предвид че на първа степен тази горелка с тези настройки е 12 киловата ,или ще гори малко над 2 кг на час.Остава да си добре изолиран и да ползваш термоглави ,или най добре -стаен термостат. :wink:
Благодаря
Leonid - помощник
Такав ли е вашата горелка,защото на мен ми предлагаха тази която прикачих и още една червена,но аз избрах тази.Дали не съм сбъркал ? Какво Ви е впечатлението от този тип горелки ?
Прикачен файл:
download.jpg
download.jpg (4.23 KиБ) Видяна 2661 пъти
Котела също е Ferroli SFL 05. В магазина ми казаха че е добър.
filmatoplo - майстор
:) Добра е ,въпрос на настройки.
Ivkonii1 - помощник
пет юни 12, 2020 9:08 amfilmatoplo написа:
:) Добра е ,въпрос на настройки.
Имам нужда от помощ за този модел на фероли работи няколко часа и исписва грешка А01 от фирмата дето я купих ми праща ха няколко пъти "майстор" които всеки път взима по 30лв за настройка и проблема си остава същия на края каза че тока не бил в ред и няма какво повече да и направи :x
Ivkonii1 - помощник
нед дек 16, 2012 11:23 pmnaskov написа:
Нормално е , защото горелката работи на първа степен и няма какво да модулира, затова изключва. Няма да имаш промяна на разхода. Ако искаш намали въздуха на първата степен с 10-20Па и увеличи т07 с 1-2 сек. Така ще имаш със сигурност понижение на разхода, но съответно и на мощността
Може ли телефон за връзка имам голям проблем със горелка фероли сивата
Ivkonii1 - помощник
пет ное 06, 2020 9:38 pmfilmatoplo написа:
От къде си.
От село Искрец на 50км от София
brassSob - специалист
съб ное 07, 2020 6:14 amIvkonii1 написа:
От къде си.
Здравей, в това село не си единствения с проблеми. Примерно имаше други марки които са два пъти по- скъпи горелки пострадали от тока. Твърде възможно да е от тока. Други хора от там казват, че редовно спират тока.
Ivkonii1 - помощник
съб ное 07, 2020 7:34 ambrassSob написа:
съб ное 07, 2020 6:14 amIvkonii1 написа:
От къде си.
Здравей, в това село не си единствения с проблеми. Примерно имаше други марки които са два пъти по- скъпи горелки пострадали от тока. Твърде възможно да е от тока. Други хора от там казват, че редовно спират тока.
От както съм я сложил тока не е спирал купих и стабилизатор със серво мотор не вярвам да е от тока как по някой път работи 12 часа някой път 24 и дава грешка А01
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 17

Тема "Параметри/настройки/ за пелетна горелка FERROLI SUN P7" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: