вт юни 23, 2020 9:14 amИндианец написа: ............ 2 литра М10Д и....Сега отиваш и си купуваш масло за двутактов двигател, а М10д отива за мазане на веригата.
Успех в работата и УМНАТА! Това е един от най-опасните инструменти.
вт юни 23, 2020 10:02 pmkuger написа:Ми за веригата е.вт юни 23, 2020 9:14 amИндианец написа: ............ 2 литра М10Д и....Сега отиваш и си купуваш масло за двутактов двигател, а М10д отива за мазане на веригата.
Успех в работата и УМНАТА! Това е един от най-опасните инструменти.
вт юни 23, 2020 10:21 pmChefo77 написа: Правилно си се изразил, ама аз недовиждамНедовиждането май се отнася и до мен![]()
Честито и умната, наистина изглежда опасна машина (никога не съм ползвал, каня се да си купя, но ми изглежда опасна).
пет юни 26, 2020 11:27 amNiki_ANG написа: Здравейте,На това празното място преди съединителя върху вала трябва да има пластмасов детайл-червяк,който е зацепен в края на зъбите на колелото и самият той задвижва маслената помпа.Той се зацепва в колелото,за да се върти само когато се върти и верижното колело.Така няма подаване на масло при покой на веригата.Не виждам този детайл и вероятно той се счупил и разхвърчал на парчета по време на работа.Доколкото си спомням там под колелото върху картера трябва да има и пластмасово капаче,на тази снимка също не го виждам...
Пак ще ви тормозя със същия въпрос. Сигурен съм, че много от вас са се сблъсквали със същите китайски... Може ли някой да ми каже на очертаното място има ли зегерка или някаква пружина? И как се определя дали съединителя е за смяна? bitmap.jpg
Прикачен файл
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: