вт юни 23, 2020 7:22 pmNAS написа: На мен къщата ми харесва...Моля да ме извините, ако съм прекалил. Насоките ми бяха по-скоро да Ви предпазят от доброжелателни и естетически съвети, конкретно към покрива на постройката, а не към събаряне, не и без компетентно обследване от специалист на фундаменти, конструкция, зидарии, инсталации: т.е. кое е за подмяна, ремонт или годно за експлоатация. Г-н Николов правилно е обобщил, че в 90% от случаите разходите на средства, усилие и време надхвърлят тези за новопостроена, осигурена против земетресение, пожар, влага, течове, патогени, дискомфорт т.н. Между резултата и идеите, които визирате в точките по-горе, стоят необозримите в момента от Ваша гледна точка, горепосочени от г-н Николов чисто приятелски предупреждения - безплатно!
- след първоначалната инвестиция
- да е пригоден за моето семейство и да е винаги на разположение
- работа ще има
- упоритост и проби
Позволил съм си такива коментари, защото тук има хора, включвам и себе си в това число, които действително и доказуемо имаме колективен опит в подобни проекти. Никой не иска да Ви критикува или коригира: тук сме се учили един от друг и продължаваме всеки ден, и когато съм получил безвъзмездно помощ го приемам отговорно да предам нататък. Успех с проекта. Ако считате, че съветите ми са излишни, ще спра да пиша - нямам проблем или лоши чувства. Канил съм, канят ме и се срещаме по обектите/проектите си да обменяме опит, контакти и практики, за което съм благодарен, и честно казано, доста доволен от резултата!