Най - вълнуващия въпрос зимно време.
6osi6 - майстор
Къде да питам, в Бърнит ли?
Това е малък котел с киловат повече от Грейко и вода колкото в Торч-а, но и там никой не пише. А тук ти и други хора сте го написали - 5 ампера за Грейко. Като се добавят няколко помпи и др. амперите стават 6. Така че, няма нужда от повече смятане.
съб май 30, 2020 11:25 am6osi6 написа:
Къде да питам, в Бърнит ли?
Това е малък котел с киловат повече от Грейко и вода колкото в Торч-а, но и там никой не пише. А тук ти и други хора сте го написали - 5 ампера за Грейко. Като се добавят няколко помпи и др. амперите стават 6. Така че, няма нужда от повече смятане.
viewforum.php?f=11 Раздел!! Правиш ли разлика?
Ако там не могат да ти помогнат, поне недей да ровиш тук, ма то трябва да знаеш и как да попиташ!
Или си пусни тема, че да разберем колко надут е бил балона!
Ако един човек поначало си е откровен, у никого не образува...."особени" чувства.
Жако - специалист
съб яну 28, 2017 11:11 ambai_bradyra написа:
yotebote написа:

Може ли и намен :yawinkle: :supz:
Имаш л.с.
Момчеда зравейте.
Чета цяла седмица по малко този коментар за Грейко сега разбирам че има таблица за изчисление на горивото. На нови цветен дисплей със по новаото управленше направо си пише киловатите.
Сега със таблицата поне ще зная гориво и киловати доло горе.
Та моля пратете ми я и на мен тази таблица.
Багодаря предварително.
Kondor1 - специалист
чет май 28, 2020 7:15 pmfilmatoplo написа:
повредата е -не задържала софтуер
Това звучи доволно тъпанарско оправдание. Не задържала софтуер - изтича през някоя дупка сигурно или диагнозата е преразказана от чистачката. Тия Натурела не знам що за дърводелци са.
Сега съм на морето. До утре, ако не са ти я пратили, ще ти я метна.
съб юни 27, 2020 3:57 pmKondor1 написа:
... Тия Натурела не знам що за дърводелци са.
ves-ko - специалист
Здравейте,

Един въпрос към по-запознатите и следящи новостите :-)
Горелка RB 20 Star произведена миналата година по това време (с големия цветен дисплей) и такава, произведена сега имат ли някаква разлика в софтуера? Имат ли някакъв upgrade от Грейко?

Благодаря.
brassSob - специалист
пон юни 29, 2020 12:40 pmves-ko написа:
Здравейте,

Един въпрос към по-запознатите и следящи новостите :-)
Горелка RB 20 Star произведена миналата година по това време (с големия цветен дисплей) и такава, произведена сега имат ли някаква разлика в софтуера? Имат ли някакъв upgrade от Грейко?

Благодаря.
Здравей, имат ъпгрейд. Ако е на година при профилактика може инсталатора да го ъпгрейдне.
съб юни 27, 2020 3:47 pmЖако написа:
Та моля пратете ми я и на мен тази таблица.
Багодаря предварително.
Предварително недей, че на днешно време...
В пощата ти е. Сваляй и смятай!
ves-ko - специалист
пон юни 29, 2020 1:07 pmbrassSob написа:
Здравей, имат ъпгрейд. Ако е на година при профилактика може инсталатора да го ъпгрейдне.
Не. Сега ще я купувам, но в магазина имат една от миналото лято (непродадена) и предполагам ще искат да ми продадат нея.

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: