Чел съм абсолютно всички теми за котел и горелка ,но моята система е стара, и не мога да преценя кое ще ми свъши работа .Защото всички майстори във форума имат различни мнения . Ако някой познава майстор в Бургас който работи с антикондензни вентили и може да направи два кръга с две помпи и да работи системата да ми прати телефон за връзка
пон юли 13, 2020 11:32 amivelinmmmm написа: Чел съм абсолютно всички теми за котел и горелка ,но моята система е стара, и не мога да преценя кое ще ми свъши работа .Защото всички майстори във форума имат различни мнения . Ако някой познава майстор в Бургас който работи с антикондензни вентили и може да направи два кръга с две помпи и да работи системата да ми прати телефон за връзкаМи това е Филматопло.
Виждам, че се оформят два лагера- преди или след антикондензният.
Добре, той вероятно ще се свърже с теб или ти му пиши на ЛС! Все ще се разберете.
Филме, в началото на Калиновата тема от 2011 г съм, като открих една негова грешка, която ти не забелязваш, за да тръгне топлото към бойлерът му. Съответно, търсите друго решение, като отхвърляш това, поради твоя си концепция и недоглеждане в моментната схема.
Освен това, той е постнал схеми на Бош, които сам не разчита превилно, а майсторите не забелязват.