• 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
arxd129 - специалист
Прикачен файл:
a.jpg
Прикачен файл:
b.jpg
Прикачен файл:
c.jpg
MIRO_073 - майстор
И какво ни показваш сега? За 10 дена нищо не си направил. Кърти, снаждай... Като ще е за гърба на кухнята и не ти се кърти за да подмениш ударения кабел, правиш две разклонителни кутии - едната над горното ударено и една под долното ударено. Между тях ново парче мостов. Правиш ги с Wago дето го има на снимката и си правиш новия контакт с нова конзола. А какво прави тая клема там? Каква е? За какво е?
zz_stefanov - майстор
нед юли 19, 2020 9:42 amarxd129 написа:
a.jpg
b.jpg
c.jpg
Можеше да бъдеш по точен. Водещото свредло не ударило кабела. :)
Тоя кабел май не ти трябва. До края на деня щях да съм прилкючил с проблема.
ESPACE - майстор
Това стърчащо Wago е последния пирон в ковчега на тая тема, апотеоз на техническото ниво на автора. Поклон :lol: Може на това място да изрежеш гърба за да се вижда, като арт изкуство. А може да пробваш и да снадиш кабела с Wago. После снимай трите броя. Ако успееш, свалям ти шапка :? :roll: :lol:
tzetz009 - специалист
:? Не е нормално 8(осем) дена само джобен тенис с две топки и щракане по клавиатурата на компа и да стои човек и да го съзерцава това !!! Готвач да беше , щеше да го оправи !

:partyman: :partyman: :partyman:
zz_stefanov - майстор
С две кутии една до друга, с една продълговата правоъгълна..... как ли още не. Това щях да съм го приключил.
tzetz009 - специалист
нед юли 19, 2020 5:19 pmzz_stefanov написа:
С две кутии една до друга, с една продълговата правоъгълна..... как ли още не. Това щях да съм го приключил.
Ти не си от София . Ти не ставаш . И аз и ти не ставаме . Търсим някой от столицата , който чете У форума да се ефектира ЯКО и да му "падне пердето" и да дойде на място и да свърши работата на добра воля за едната бира ! Само и само да се приключи сагата ! Нищо че Форума се казва "НС" !!!

chapara - майстор
нед юли 19, 2020 6:01 pmtzetz009 написа:

Ти не си от София . Ти не ставаш . И аз и ти не ставаме . Търсим някой от столицата , който чете У форума да се ефектира ЯКО и да му "падне пердето" и да дойде на място и да свърши работата на добра воля за едната бира ! Само и само да се приключи сагата ! Нищо че Форума се казва "НС" !!!

Уби "коча" с лопатата :lol: =D>
lov - майстор
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
:supz: :supz: :supz: :supz: :supz: :supz: :supz: :supz:

:partyman:
нед юли 19, 2020 6:40 pmchapara написа:
нед юли 19, 2020 6:01 pmtzetz009 написа:

Уби "коча" с лопатата :lol: =D>
По точно- уби коча с правата лопата. То кък няма са ефЕктира колегата. Нека оня си напрай маникюра, ко бързате?!
Седът си некои у интернета и са кефят. Те това е то. Ич ни муй през облия ластик. Бе пусти кабел на голо- кюския му викаше дядо ми.
Ае, да са опрая сам!
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14

Тема ""Нацелих" един кабел" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: