Най - вълнуващия въпрос зимно време.
LazarGanev - "Велик майстор"
Няма да показва невярно
liusien - специалист
вт юли 21, 2020 11:31 pmLazarGanev написа:
Няма да показва невярно
Значи, смятай, че ще бъде направено на входящата тръба! Успея ли да взема водомер, това ще ми е работата и ще напиша какво съм сътворил!
liusien - специалист
Здравейте, майстори! Не съм писал две седмици, защото нямам готовност за покупката на водомера... Все още! Като взема "стипендията", ще мисля за него. Искам да ви попитам - знаете ли какво означава следното, което периодично ми излиза в профила на Овергаз:
Юни 2020 РСД Бит Кредитно известие 3500078098 15 Юли 2020 -18.28 ??? Ще кача снимка за да се ориентирате... И още нещо - аз ли се заблуждавам, или в режим "комфорт" котела харчи малко по-малко от режим "ЕКО"? Да ви кажа какво още направих... След четене в книжката на котела, разбрах, че мога да влияя на мощността му. Поиграх си малко четейки упътването на котела и в момента съм намалил мощността на котела за БГВ до 50%...... Честно казано, не виждам разлика в работата му, а и в потребената газ! Някакви съвети? Пак да напиша - когато мога, ще купя водомера и необходимите връзки за свърването му...

Прикачен файл

Без име.jpg
Кредитно получаваш когато са ти надвземани пари, какво неясно има? Дали "прогнозно" са надвзети или ти връщат, поради намалението на цената, напред си с осемнадесет лева.
Целият форум притеснен, относно мистерията с високият му разход, а той едва ли не бохемската го раздава и нехае, хахааа.
Бих споделил по голяма част от БГВ, с която разполагам (излишък от колектори, който не мога да оползотворя), но сега разбирам, че няма нужда.
Нямаш проблем или ако има някакъв, то той явно е несъществен.
fbr - майстор
чет авг 06, 2020 6:25 amТрифон П.Трифонов написа:

Бих споделил по голяма част от БГВ, с която разполагам (излишък от колектори, който не мога да оползотворя), но сега разбирам, че няма нужда.
Проблема с енергията винаги е бил, че ни трябва когато е дефицитна, а я имаме в излишък, когато на никой не И трябва.
idealist - специалист
Да не би да имаш теч на газ след газомера ? Никой не изказа подобно предположение.
съб авг 08, 2020 9:06 pmidealist написа:
Да не би да имаш теч на газ след газомера ? Никой не изказа подобно предположение.
Вярваш ли, че толкова глави са блъскат и ни една да не цъфне с мисъл, до тука?
пет юли 17, 2020 9:30 amТрифон П.Трифонов написа:
Предполагам това може да се хване като изключи котела и засече разходомера, без да затваря кранове.
Обсъждано е.
Освен това, Еспейса му сметна намаляване на разхода с ок. кубик на ден, при определени оптимизации. Друг предположи упражняване на ерофизически упражнения под душа, но бе подминато, а сметките се плащат редовно.
Прилича ми на примиряване със статуквото, в името на нещо по съществено.
"Минахме подред вр.Бигла, Белев вр, вр.Рудешки камък след извора бразак и газопровода преди вр.Чилек."
http://planina.e-psylon.net/viewtopic.php?t=6649
Хаха!!! Газопроводи, старо време......С какво ни лъжат сега?
Не е зле екстремен пещерняк и планинар да чете пътеписи.
Част от подготовката, но и още нещо.
Kondor1 - специалист
Газовите котли бръмчат ли при горене? Имам впечатление от един не особено тих. Не мисля, че помпата за водата прави такъв звук, трябва да е нещо друго.
LazarGanev - "Велик майстор"
Изключително тихи са, по-тихи от климатик, от хладилник, миялна...

Тема "Проблем при отопление на газ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: