пон авг 10, 2020 11:34 amkozl написа: Не моем и трите ДедоСтойко.Не знам с това с което си изкарвам парите няма нищо общо със строителство и ремонти.
Изберете едно от трите![]()
Бързо, качествено и евтино.
![]()
В мойта работа може да се постигнат и трите

пон авг 10, 2020 11:34 amkozl написа: Не моем и трите ДедоСтойко.Не знам с това с което си изкарвам парите няма нищо общо със строителство и ремонти.
![]()
пон авг 10, 2020 11:43 amdedostojko написа:Аве то навсекъде требе да може, ама не всеки го можепон авг 10, 2020 11:34 amkozl написа: Не моем и трите ДедоСтойко.Не знам с това с което си изкарвам парите няма нищо общо със строителство и ремонти.
![]()
В мойта работа може да се постигнат и трите![]()
пон авг 10, 2020 11:43 amdedostojko написа:Йеп! С какво си изкарваш парите?пон авг 10, 2020 11:34 amkozl написа: Не моем и трите ДедоСтойко.Не знам с това с което си изкарвам парите няма нищо общо със строителство и ремонти.
![]()
В мойта работа може да се постигнат и трите![]()
пон авг 10, 2020 8:09 amdedostojko написа: ... Обезпрашаване на каналите направи с пулверизатор за цветя и вода -лесно и просто или най-добре бутилка и пробити капачката с малък отвор.Това не е обезпрашаване! Това е мокрене на прахоляка! Всяко грундиране само по себе си е обезпрашаване.
пон авг 10, 2020 8:09 amdedostojko написа: Па и като виждам за гипсова мазилка не са и чували.
нед авг 09, 2020 7:55 amHoвoceлckи написа: Лично бих препоръчал сваляне на цялата мазилка и нова гипсова (сигурен съм, че за такава с машина са ти говорили).
пон авг 10, 2020 8:09 amdedostojko написа: Да те открехна че мазилката е много евтина около 11лв 30кила
А това за хигроскопичността на материалите и способността на цимента да се справя с влагата, явно не я знаеш.От къде ли бих могъл да знам такива работи
А тоя разход за къв чеп ми го даваш боро лепило 15кг10лв мп75 Кнауф 30кг 11лн?Не съм ти го давал за чеп, но щом така ти харесва - набий си го (той, чепът е за такива работи). А иначе лепилото се нанася с гребен със средна дебелина 7мм. Провери си сам за разхода колко идва на кв.м. В крайна сметка не си спомням да съм препоръчвал да се запълва с лепило?! В случая малко математика от 3-ти клас:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: