За хората с винаги последните модели телефони - напред към Натурела

ср сеп 09, 2020 1:20 pmves-ko написа: Новият "Контролер NPBC-V5 е предназначен за работа с висок клас пелетни котли, имащи нужда от по-голям набор сензори и изпълнителни механизми. Той разполага с 18 входа, един от които е за кислороден сензор (lambda sensor), и 20 изхода, два от които са за аналогово управлявани клапи за първичен и вторичен въздух".Колко да е нов, пък и не можеш да си го купиш. Правят го за шуменски производител по заказ.
За хората с винаги последните модели телефони - напред към Натурела![]()
![]()
![]()
ср сеп 09, 2020 2:12 pmТрифон П.Трифонов написа: Колко да е нов, пък и не можеш да си го купиш. Правят го за шуменски производител по заказ.
Тая пътека аз съм я тъпкал преди няколко години.
Пък можеш и да опиташ- едно телефонче или пък ей я къде е Ана Феликсова фаталната. С коолото я прая за 12-15 минути като спазвам ЗДвП.
...
пет ное 15, 2019 4:22 pmstefan33 написа: Вече и модулация по стаен термостат-С новата софтуерна версия 51/24 при използване на стаен термостат NRC6-SV, той може даЗдравейте,колеги.Някой има ли и може ли да качи тази версия на софтуера.
модулира мощността на горелката, в зависимост от
приближаването на настроената стайна температура.
пон сеп 28, 2020 9:52 amjabi написа:При мен направиха актуализацията от натурела през интернетпет ное 15, 2019 4:22 pmstefan33 написа: Вече и модулация по стаен термостат-С новата софтуерна версия 51/24 при използване на стаен термостат NRC6-SV, той може даЗдравейте,колеги.Някой има ли и може ли да качи тази версия на софтуера.
приближаването на настроената стайна температура.![]()
пон сеп 28, 2020 11:54 amstefan33 написа:пон сеп 28, 2020 9:52 amjabi написа:пет ное 15, 2019 4:22 pmstefan33 написа: Вече и модулация по стаен термостат-С новата софтуерна версия 51/24 при използване на стаен термостат NRC6-SV, той може даЩе трябва да им се обадя.
приближаването на настроената стайна температура.
Благодаря.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: