пет сеп 25, 2020 9:35 amnikiww написа: Здравейте, някъде в темата беше публикувано изменение на кошницата за пелети, не знам така ли се наричаше, преправена от 16-ка за 10 кв. Намалена беше вътрешно, но не мога да намеря къде беше. Молбата ми е, които го е правил да пише какви размери е, ако може и снимки, и какви настройки е сложил за палене и степените на горене. Не търся толкова икономия, колкото искам да гори без да се гаси по 5-6 пъти, защото дига температурата. Когато купувах моята камина нямаше 10-ка и заради това искам да я преправя. Благодаря.А защо не питаш инсталатора си дали не може да ти поръча по-малката директно и да не се занимаваш да я правиш ти ?![]()
пет сеп 25, 2020 10:27 amspeka_rs написа:Пак тука беше написано, че е 120 лв. за това.пет сеп 25, 2020 9:35 amnikiww написа: Здравейте, някъде в темата беше публикувано изменение на кошницата за пелети, не знам така ли се наричаше, преправена от 16-ка за 10 кв. Намалена беше вътрешно, но не мога да намеря къде беше. Молбата ми е, които го е правил да пише какви размери е, ако може и снимки, и какви настройки е сложил за палене и степените на горене. Не търся толкова икономия, колкото искам да гори без да се гаси по 5-6 пъти, защото дига температурата. Когато купувах моята камина нямаше 10-ка и заради това искам да я преправя. Благодаря.А защо не питаш инсталатора си дали не може да ти поръча по-малката директно и да не се занимаваш да я правиш ти ?![]()