нед сеп 27, 2020 5:02 pmmorfei1 написа: Трифка, климатика ми е смарт отдавна.Хахааа, сигурен бях!
Е, значи раотата е ясна.
нед сеп 27, 2020 5:02 pmmorfei1 написа: Трифка, климатика ми е смарт отдавна.Хахааа, сигурен бях!
нед сеп 27, 2020 6:10 pmmorfei1 написа: Тоя сезон и горелката се надявам да стане по-умнаМорфи, няма как, колкото и акъл да вкараш, в каквото и да е, работата да мине без съответстващият хардуер. Мускули също са нужни.. Те за такива неща си харчим парите ние будалите, да могат после умните да се възползват наготово.
съб окт 03, 2020 9:23 pmbobivg написа: Климатик за 12 квадрата изолирано помещение е проблем и не води до съществена икономия.
Моето мнение по въпора. За да има икономия от климатик трябва да има и съществен разход, както и помещението да се намира в сравнително топъл регион. Което и от двете условия да липсва електрическия радиатор е по-добрия избор.
ср сеп 16, 2020 10:28 pmТрифон П.Трифонов написа: Кими, не зная какъв е старият, но ако ще го сменяш, търси 7ца (трудни за намиране) или сносна 9ка!Айде пак отначало!
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: