Най - вълнуващия въпрос зимно време.
gnt69 - майстор
ср сеп 30, 2020 1:04 pmТрифон П.Трифонов написа:
Тази сутрин, тук беше 13 градуса, а у дома 24. Доста е поела тухлата.
И в къщи вдигнало 0.2 градуса днес. :partyman:
Прикачен файл:
Clipboard01.jpg
Clipboard01.jpg (54.38 KиБ) Видяна 1842 пъти
filmatoplo - майстор
Точно в момента 8,30 температурата спаднала на 24 гр но няма да се предавам. :wink:
pechkata - специалист
чет окт 01, 2020 8:32 amfilmatoplo написа:
Точно в момента 8,30 температурата спаднала на 24 гр но няма да се предавам. :wink:
Аз снощи се предадох не че беше студено а от спортна злоба да видя как гори горелката а и UPS-са дали ще държи на запалката... :supz:
pechkata - специалист
А сега е
https://photos.app.goo.gl/AU7sn5FrvQXiAjHQA
Да ама BOSCH - не е Грейко... :supz:
чет окт 01, 2020 9:04 ampechkata написа:
А сега е
https://photos.app.goo.gl/AU7sn5FrvQXiAjHQA
Да ама BOSCH - не е Грейко... :supz:
Ам кък бееее, пести ми от пелеторазход.
nelim - специалист
И ние тази сутрин запалихме :) Поработи малко и се угаси.
Събудих се и ми се стори хладно, та я пуснах да загрее преди да станат жената и децата - следващите дни го дават топло, така че още не го броя за старт на сезона - пелетите са в бункера от миналата година :D
silent - майстор
Ебаси като ви слушам добре че печката не е постижението ми в живота целта в живота или пък душевната любовница...Големи драми мерене на температури навън навътре на краката на жената и прочие ..няма лошо де ...ма все пак изпедерасти се тоя свят некакси.... :-D
mitkomaca - специалист
пон сеп 28, 2020 5:57 pmpechkata написа:
пон сеп 28, 2020 2:16 pmmitkomaca написа:
То и аз от седмица и повече вечерно време припалвам със булката си обичаме дае топличко под 21 градуса нени е комфортно сабале като я закарах на работа върнах се направих кафе и ладно та направо сия палнах наново няма да седим със дебела блуза
Къде е това да не си по на север от нас... :?
При нас не е падало под 24 в стаите...

Аз съм близо до Драгоман и при нас сие студено почти 2 седмици палим всяка вечер даже и сега съм запалил и съм побез гащи
mitkomaca - специалист
пет окт 02, 2020 5:18 pmsilent написа:
Ебаси като ви слушам добре че печката не е постижението ми в живота целта в живота или пък душевната любовница...Големи драми мерене на температури навън навътре на краката на жената и прочие ..няма лошо де ...ма все пак изпедерасти се тоя свят некакси.... :-D
Това със меренето и точненето е вече за икономистите, аз не съм икономист на пелети съм без изолация, без дограма и пак със два тона и половина грея 60 квадрата а ако направя изолация и сменя дограмата сигурно ще падна на тон и половина ама за сега няма кинти за тая работа
stoy@n - специалист
чет окт 08, 2020 8:14 pmmitkomaca написа:
Това със меренето и точненето е вече за икономистите, аз не съм икономист на пелети съм без изолация, без дограма и пак със два тона и половина грея 60 квадрата а ако направя изолация и сменя дограмата сигурно ще падна на тон и половина ама за сега няма кинти за тая работа
Като знам къв ветрилник е там при вас, даже и на половин тон ще паднеш като изолираш... :-D

:partyman:

Тема "Разход на пелети!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: