ср сеп 30, 2020 1:04 pmТрифон П.Трифонов написа: Тази сутрин, тук беше 13 градуса, а у дома 24. Доста е поела тухлата.И в къщи вдигнало 0.2 градуса днес.

Прикачен файл:
Clipboard01.jpg (54.38 KиБ) Видяна 1847 пъти
ср сеп 30, 2020 1:04 pmТрифон П.Трифонов написа: Тази сутрин, тук беше 13 градуса, а у дома 24. Доста е поела тухлата.И в къщи вдигнало 0.2 градуса днес.
чет окт 01, 2020 8:32 amfilmatoplo написа: Точно в момента 8,30 температурата спаднала на 24 гр но няма да се предавам.Аз снощи се предадох не че беше студено а от спортна злоба да видя как гори горелката а и UPS-са дали ще държи на запалката...![]()
ср сеп 30, 2020 1:04 pmТрифон П.Трифонов написа: Тази сутрин, тук беше 13 градуса, а у дома 24. Доста е поела тухлата.Да ама BOSCH - не е Грейко...
А сега е
https://photos.app.goo.gl/AU7sn5FrvQXiAjHQA
чет окт 01, 2020 9:04 ampechkata написа:Ам кък бееее, пести ми от пелеторазход.ср сеп 30, 2020 1:04 pmТрифон П.Трифонов написа: Тази сутрин, тук беше 13 градуса, а у дома 24. Доста е поела тухлата.Да ама BOSCH - не е Грейко...
А сега е
https://photos.app.goo.gl/AU7sn5FrvQXiAjHQA
![]()
пон сеп 28, 2020 5:57 pmpechkata написа:пон сеп 28, 2020 2:16 pmmitkomaca написа: То и аз от седмица и повече вечерно време припалвам със булката си обичаме дае топличко под 21 градуса нени е комфортно сабале като я закарах на работа върнах се направих кафе и ладно та направо сия палнах наново няма да седим със дебела блузаКъде е това да не си по на север от нас...![]()
При нас не е падало под 24 в стаите...
пет окт 02, 2020 5:18 pmsilent написа: Ебаси като ви слушам добре че печката не е постижението ми в живота целта в живота или пък душевната любовница...Големи драми мерене на температури навън навътре на краката на жената и прочие ..няма лошо де ...ма все пак изпедерасти се тоя свят некакси....Това със меренето и точненето е вече за икономистите, аз не съм икономист на пелети съм без изолация, без дограма и пак със два тона и половина грея 60 квадрата а ако направя изолация и сменя дограмата сигурно ще падна на тон и половина ама за сега няма кинти за тая работа![]()
чет окт 08, 2020 8:14 pmmitkomaca написа: Това със меренето и точненето е вече за икономистите, аз не съм икономист на пелети съм без изолация, без дограма и пак със два тона и половина грея 60 квадрата а ако направя изолация и сменя дограмата сигурно ще падна на тон и половина ама за сега няма кинти за тая работаКато знам къв ветрилник е там при вас, даже и на половин тон ще паднеш като изолираш...
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: